ABB'den öğrenciler için kişisel gelişim merkezi

Ajans Bizim
Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara
ABB'den öğrenciler için kişisel gelişim merkezi

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Demetevler’deki atıl durumdaki bir binayı öğrenciler için “Kişisel Gelişim Merkezi”ne dönüştürdü.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından “Başkentli öğrencilerimize müjdemiz var” diye yaptığı paylaşımda gençlere merkezi duyurdu. Yavaş, “Demetevler Cemre Parkı’nda 400 metrekarelik Kişisel Gelişim Merkezi’ni açtık. Kütüphane, etüt salonu, teknoloji salonu ve kafeteryası ile hem ders çalışmanız hem de sosyalleşmeniz için alanlar oluşturduk. Öğrenci dostu bir Ankara için çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi. 

Kişisel Gelişim Merkezi içinde kütüphane, kafeterya, etüt salonu ve son model bilgisayarların bulunduğu teknoloji salonu bulunuyor.

ABB Sosyal ve İdari İşler Şube Müdürü Fatih Karaşahin, merkeze ilişkin şunları söyledi.

“Daha önceki yıllarda taziye hizmetleri olarak kullanılan bu birimimiz, oluşturduğu görüntü kirliliği nedeniyle Büyükşehir Belediyemizce revize edilerek öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda Kişisel Gelişim Merkezi olarak geri dönüşümü sağlandı. Şu anda 400 metrekare kullanım alanına sahip bu birimimiz lise ve üniversite öğrencilerimize konforlu bir ders çalışma imkânı sunarken kütüphane, etüt salonu,  teknoloji salonu ve kafe imkânı ile öğrencilerimizin sosyal hayata adapte olmalarını sağlıyoruz.”