Trafikte tepki çeken görüntüler! Diğer sürücü o anları böyle kaydetti

Bursa’da otomobilde yer kalmayınca kaputun üzerinde yolculuk yapan bir kişi adeta canını hiçe saydı. O anlar bir başka sürücü tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerin tepki toplaması üzerine harekete geçen polis ekipleri sürücüye toplamda 1127 lira idari para cezası kesti.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre aracın sürücüsü akrabası oldukları tahmin edilen 9 kişiyi araca bindirdi.

Otomobilin bagajı dahil her yeri doldu. Fakat bir kişi araca binemeyip aracın dışında kaldı. Buna da kendince çözüm getiren sürücü dışarıda kalan genci otomobilin ön kaputuna oturtup hareket etti. 10 kişinin canını hiçe sayarak yola çıkan sürücünün tehlikeli yolculuğu trafikteki bir başka sürücü tarafından da cep telefonu ile kaydedildi. Sosyal medyada kısa sürede yayılan görüntüler binlerce kişiden tepki gördü.

Görüntülerin tepki toplaması üzerine harekete geçen polis ekipleri plakadan otomobil sürücüsü C.Y olduğunu tespit etti. Sürücüye fazla yolcu taşıma, araç dışına yolcu bindirmek, kamunun rahat ve huzurunu bozacak veya kişilere zarar verecek şekilde saygısızca sürmekten toplamda 1127 lira trafik cezası kesti.

 

Kaynak: İHA

Bursa otomobil sürücü