6 günde 9 ceset! Antalya'dan sonra Muğla sahiline de vurdu

Haberglobal.com.tr
Antalya Muğla Gündem haberleri
6 günde 9 ceset! Antalya'dan sonra Muğla sahiline de vurdu

Antalya'nın Serik ilçesinde bir otelin sahilinde 2 ceset bulundu. Böylece son 6 günde Antalya sahillerinde bulunan ceset sayısı 8'e yükseldi. Muğla sahilde de uzuvları eksik bir kadın cesedi bulundu. Uzmanlar göçmen teknesinin batmış olma ihtimali üzerinde duruyor.

Türkiye günlerdir sahile vuran cesetleri konuşuyor. Bugün de  Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde sahilde, uzuvları eksik bir kadın cesedi bulundu.

Olay, Ekincik Koyu sahilinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, karadan ulaşımı olmayan Ekincik Koyu Gökyar Burnu mevkiinde balık avlayan bir kişi, karaya vurmuş şekilde bir kadın cesediyle karşılaştı. Yapılan ihbarın ardından bölgeye Sahil Güvenlik ekipleri gönderildi. Bazı uzuvlarının eksik olduğu belirlenen kadın cesedi, Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin koordinesinde Köyceğiz İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesedin düzensiz bir göçmene ait olabileceği değerlendiriliyor.

OTELİN SAHİLİNDE 2 CESET BULUNDU

Antalya'nın Serik ilçesi Kadriye Mahallesi’nde bir otelin sahilinde, sabah saatlerinde 2 ceset bulundu. Otel çalışanlarının ihbarıyla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri yaptıkları incelemede, sahilde 500 metre aralıklı cinsiyeti ve kimliği belirsiz iki ceset buldu. Cesetler, savcı incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

BATMIŞ TEKNE İHTİMALİ

Öte yandan çarşamba günü Antalya'nın Alanya ve Manavgat sahillerinde 1 çocuk ve 1 yetişkin cesedinin bulunmasının ardından dün de Manavgat'ta 2, Serik'te 1 ceset bulundu. Serik'in Kadriye Mahallesi'nde bulunan kadın cesedinin, Antalya'da 13 gün önce kaybolan Merve Şevval Elmas'a (18) ait olma ihtimali üzerine İstanbul'da yaşayan ailesi , DNA örneği alınması için Antalya'ya geldi. Son günlerde Antalya sahillerinde karaya vuran cesetlerin, bir kaçak göçmen teknesinin batmasından kaynaklanmış olabileceği üzerinde duruluyor.

5 KİŞİNİN KIYAFETİ SURİYE ÜRETİMİ

Konuya ilişkin Antalya Valiliği'nden açıklama geldi. Lübnan açıklarında 90 kişiyle kaybolan geminin batma ihtimali üzerine durulurken, kıyıya vuran 5 cansız bedene ait kıyafetlerinse Suriye üretimi olduğu belirlendi.