30 kilometre boyunca dehşet saçıp, çok sayıda kişiyi yaralamıştı! O kamyon şoförü tutuklandı

Trafik kazası Yaşam Haberleri Gündem haberleri
30 kilometre boyunca dehşet saçıp, çok sayıda kişiyi yaralamıştı! O kamyon şoförü tutuklandı

Geçtiğimiz gün Sancaktepe'de başlayarak Ataşehir'e kadar devam eden kovalamacayla yakalanan hafriyat kamyonu sürücüsü Sezgin Açık çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Dün gece Anadolu Yakasında dehşet saçan Açık, 2'si polis aracı 16 otomobile hasar vererek 3'ü polis memuru, 1'i bekçi olmak üzere çok sayıda vatandaşın yaralanmasına neden oldu. Yaklaşık 30 kilometreli kovalamacanın ardından yakalanan Açık, çıkarıldığı mahkemede susma hakkını kullandı. Açık, "Üstsoydan akrabayı kasten öldürmeye teşebbüs ve "Kasten öldürme suçlarından tutuklanan Açık, cezaevine gönderildi. 

TAM 30 KM'LİK KOVALAMACA İLE YAKALANMIŞTI

Olay, dün 02.00 sıralarında Sancaktepe'de meydana geldi. İddiaya göre, uyuşturucu madde etkisinde olan Sezgin Açık, TIR garajında anne ve babasıyla tartıştıktan sonra kendilerine ait hafriyat kamyonuna binerek anne ve babasının içinde bulunduğu araca çarparak kaçmaya başladı. Kurtköy istikametinden Maltepe sahil yoluna ilerleyen 34 FSP 614 plakalı hafriyat kamyonunu kullanan Sezgin Açık, 2'si polis aracı 16 otomobile çarptıktan sonra Ataşehir'de yakalandı.

Yaşanan kazalarda 3 polis memuru, 1 gece bekçisi ile çok sayıda vatandaş yaralandı. Hastaneye kaldırılarak tedaviye alınan 2 polis memuru ve 1 bekçinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Açık, emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adliyesine sevk edildi. Savcılık ifadesinde susma hakkını kullanan Sezgin Açık "Üstsoydan akrabayı kasten öldürmeye teşebbüs" ve "Kasten öldürme" suçlarından tutuklandı.

 

Kaynak: DHA

kamyon şoförü Ataşehir trafik kazası