29 kişinin öldüğü Beşiktaş'taki gece kulübünde yangın böyle başlamış!

HABER MERKEZİ
Yangın Beşiktaş Gündem haberleri

İstanbul Beşiktaş'taki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan, 29 kişinin yaşamını yitirdiği yangının çıkış anına ait görüntüleri paylaşıldı. Görüntülerde kaynak yapıldığı sırada elyafın tutuştuğu görülüyor.

29 kişiyi hayattan koparan yangın işte böyle başladı. İşçinin kaynak yaptığı sırada elyaf alev aldı. Yangın kısa sürede tüm gece kulübünü sardı.

İstanbul Beşiktaş'ta bir apartmanın -1 ve -2. katında faaliyet gösteren ünlü gece kulübü 10 Mart'tan beri tadilat nedeniyle kapalıydı. Salı günü öğle saatlerinde önce patlama sesi duyuldu,
dakikalar sonra alevler tüm kulübe yayıldı. Yoğun duman nefes alması imkansız hale getirdi.
Faciaya dönen yangın kişiyi hayattan kopardı.

GECE KULÜBÜNDE YANGIN BÖYLE BAŞLAMIŞ!

İstanbul Valiliği de yangın sonrası içeriden çekilen görüntüleri paylaştı. Facianın ne denli büyük olduğunu gözler önüne seren görüntülerde, kaynak yapılırken kullanıldığı tahmin edilen tüpler de görünüyor.

69 dairenin olduğu bina sakinleri ise tedirgin. Apartman yöneticileri daha önce gece kulübünü şikayet ettiklerini söyledi.

Yangınla ilgili görevlendirilen 2 mülkiye müfettişi ile 3 cumhuriyet savcısının incelemeleri sürüyor. Şimdiye kadar içlerinde iş yeri sahiplerinin de olduğu toplam 9 kişi gözaltına alındı.
Şüphelilerin suç dosyaları ise kabarık.