25 ilde aynı zincir marketin şubelerini soydu: 'Market faresi' yakalandı

Karaman'da bir market zincirinden 2 cep telefonu çalan şahıs yakalandı. Çevresinde 'Market faresi' lakabıyla tanınan şahsın, 25 ilde aynı marketin şubelerinden hırsızlık yaptığı saptandı. 

​Karaman'da Osman Gazi Mahallesi'nde bir zincir marketin şubesinden, 12 Kasım’da 2 cep telefonu çalındı. Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmada, şüphelinin, Gaziantep nüfusuna kayıtlı Doğan Ş. olduğu belirlendi. Doğan Ş'nin başka bir şehirde bir süre hırsızlık yaptığı market zincirinde çalıştığı belirlendi. 

İşinden ayrılan Doğan Ş. daha sonra 25 ilde farklı zamanlarda aynı market zincirinden hırsızlık yaptığı saptandı.

KARAMAN'A DÖNÜŞÜNDE YAKALANDI

Çevresinde 'market faresi' olarak da bilinen Doğan Ş.'nin Karaman'da gerçekleştirdiği hırsızlığın ardından Afyonkarahisar'a gittiği, orada da yine aynı markette hırsızlık yaptığı tespit edildi. Doğan Ş.'nin, Karaman'a geri dönmek üzere olduğunu belirledi. Ardından da kent girişinde önlem alan polis, şahsın içinde bulunduğu otomobili durdurdu. Doğan Ş. ile 3 ayrı hırsızlık suçundan hakkında arama kararı bulunan sürücü Nasrettin Y., gözaltına alındı.

25 ilde aynı zincir marketin şubelerini soydu: 'Market faresi' yakalandı - Resim : 1

TUTUKLANDI

İşlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Doğan Ş. tutuklandı. Nasrettin Y. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

Karaman soygun