2019 yılı PMYO sınav sonuçları açıklandı

2019 yılı PMYO sınav sonuçları açıklandı

Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesinden 2019 yılı PMYO sınav sonuçlarını açıkladı. Adaylar, merakla beklenen 2019 PMYO sınav sonuçlarına e-devlet üzerinden de ulaşabilecek.

Polis Akademisi Başkanlığı, resmi internet sitesinden 2019 yılı PMYO sınav sonuçlarını açıkladı. Polis adayları, sınav sonuçlarını e-devlet'ten de kontrol edebilecekler.

2019 PMYO SINAV SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yedek planlamalara ilişkin sonuçların da resmi internet sitesinden açıklanacağını belirten Polis Akademisi Başkanlığı resmi sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

2019 yılı PMYO Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir.

Tüm adaylara ilanen duyurulur.

Polis Akademisi Başkanlığı