2 kişiyi kaçırıp döverek, sattıkları evi üzerlerine geçirtip zorla senet imzalatmışlardı: Akılalmaz olayın 4 şüphelisi tutuklandı

Aydın Gündem haberleri
2 kişiyi kaçırıp döverek, sattıkları evi üzerlerine geçirtip zorla senet imzalatmışlardı: Akılalmaz olayın 4 şüphelisi tutuklandı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, bir araca zorla bindirerek götürdükleri 2 arkadaşı darp edip, bir süre önce satın aldıkları evi tapuda zorla kendi üzerlerine alıp, 2,5 milyon liralık senet imzalatarak, bir miktar paralarını da gasp eden 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Arabalarına zorla bindirdikleri 2 arkadaşa, saatler boyunca cehennemi yaşattılar

Akıllara durgunluk veren olay, Aydın'da meydana geldi.

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne giden 2 kişi, 27 Mart'a 6 kişi tarafından darp edilip gaspa uğradıklarını söyleyerek şikayette bulundu. 

İki arkadaş, bir süre önce Ege Mahallesi'nde bir ev satın aldıkları 2 kadın emlakçının, kendilerini arayıp, evi geri satın almak istediğini belirterek, "Buluşma yeri olan Süleyman Demirel Bulvarı'na geldiğimizde aracımızın önü 4 kişilik bir grup tarafından kesildi. Bizi araçtan indirip, başka bir araca bindirerek ıssız bir yere götürüp, darp ettiler. 2,5 milyon liralık senet imzalattılar. Ardından da ertesi gün satın aldığımız evi, zorla tapuda kendi üzerlerine geçirttiler. Üzerimizdeki bir miktar parayı da aldılar" dedi. Şikayet üzerine harekete geçen polis, olay yeri ve güzergahındaki mobese ve güvenlik kamerası kayıtlarında yaptığı incelemede, şüpheliler tespit edildi. Operasyon düzenleyen ekipler, şüphelilerden 4'ünü Kuşadası, 2'sini ise İzmir'in Buca ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı.

Polisteki işlemlerinin ardından, bu sabah adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.K. N.Ş., R.Ç. ve AA., tutuklandı. Emlakçılık yapan diğer 2 kadın şüpheli S.D. ve F.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

 

 

Kaynak: DHA

Aydın kuşadası darp senet gasp