10 arkadaşıyla birlikte maaşını alamadığı iş yerini basan palalı şahıs, eski patronu ve oğlunu yaraladı

Bursa Gündem haberleri
10 arkadaşıyla birlikte maaşını alamadığı iş yerini basan palalı şahıs, eski patronu ve oğlunu yaraladı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kişi, çalıştığı doğrama atölyesinden maaşını alamadığını öne sürerek, topladığı 10 arkadaşıyla birlikte iş yerini bastı. İş yeri sahibi ve oğlunun yaralandığı palalı saldırıda, olası bir facia ucuz atlatıldı.

Maaşını alamadığını söyledi, iş yeri sahibini ve oğlunu hastanelik etti.

Olay, saat 18.00 sıralarında Mahmudiye Mahallesi, Kısmet Sokak’ta meydana geldi.

Yaklaşık 1 aydır demir doğrama atölyesinde çalışan kimliği henüz belirsiz kişi, iddiaya göre patronu Ahmad Ajjan El Hadid’den maaşını istedi. Patronundan olumsuz yanıt alınca iş yerinden ayrılan şüpheli, bir süre sonra 10 arkadaşını da yanına alarak tekrar doğrama atölyesine geldi. Şüpheli ve yanında gelen kişiler ile iş yerinde bulunanlar arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada elindeki palayı sallayan şüpheli, Ahmad Ajjan El Hadid ile oğlu Yusuf Ajjan El Hadid’i yaraladı. Kavgayı görenler durumu polise bildirirken, şüpheli ve arkadaşları ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise yaralı baba- oğulu İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.

10 arkadaşıyla birlikte maaşını alamadığı iş yerini basan palalı şahıs, eski patronu ve oğlunu yaraladı - Resim : 1

PALALI BASKIN GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan, şüphelilerin doğrama atölyesini bastığı anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; doğrama atölyesinin kapısına gelen şüpheliler ile iş yerinde bulunanlar arasında tartışma yaşandığı, tartışmanın bir süre sonra kavgaya dönüştüğü ve şüphelinin elindeki palayı savurarak çevreye saldırdığı yer aldı. 

 

 

Kaynak: DHA

Bursa İnegöl Pala