Özgür Özel'den Merih Demiral'a 'bozkurt' soruşturmasıyla ilgili açıklama

HABER MERKEZİ
Özgür Özel Ümit Özdağ
Özgür Özel'den Merih Demiral'a 'bozkurt' soruşturmasıyla ilgili açıklama

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i CHP Genel Merkezi'nde ziyaret etti. Görüşmenin ardından Özel ve Özdağ, UEFA tarafından Merih Demiral'a yaptığı bozkurt işaretiyle ilgili açılan soruşturma soruldu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti. CHP Genel Merkez'deki görüşmenin ardından Özel ve Özdağ basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Türkiye-Avusturya maçının ardından karşılaşmanın oyuncusu seçilen Merih Demiral'ın bozkurtlu sevincine ilişkin soru sorması üzerine 'bozkurt' işareti yapan Özdağ, "Almanya'nın Bozkurt işareti yapanlarla değil, Hitler işareti yapanlarla uğraşması daha iyi olur" dedi.

"UEFA’NIN KARARI DOĞRU DEĞİL"

Özgür Özel ise "UEFA'nın harekete geçmesini doğru bulmuyoruz. Bu tartışmayı Türkiye'de büyütmek, köpürtmek başta milli takıma zarar verir. Bundan birkaç yıl önce başka bir futbolcu zafer işareti yapınca, bugün bu işareti savunanlar tarafından linç edilmişti. Onları kendilerini sorgulamaya davet etmek gerekir" açıklamasında bulundu.