Milli Takım'ın "Türkiyem" şarkısının klibi yayınlandı

EURO 2024'te mücadele edecek A Milli Futbol Takımı'nın şarkısına klip çekildi. İşte Sefo'nun seslendirdiği Türkiyem şarkısının klibi...

Avrupa Futbol Şampiyonası'na hazırlanan A Millî Takımımız için özel bir klip hazırlandı. Milyonların severek dinlediği Sefo, aylarca üzerinde çalışarak yeni müzik melodileri ile hazırladığı besteye cesaret, başarı ve inanç temalı sözler yazarak "Türkiye'm" isimli özel bir şarkıyı hazırlamıştı. "Türkiye'm" isimli şarkının klibi de hazırlandı.

A Millî Takım oyuncularımız ve teknik heyetimizin de beğenisini alan "Türkiye'm" isimli şarkıyı besteleyen ve stüdyo kaydı dahil tüm kayıtları Almanya'daki ve Türkiye'deki stüdyolarda masraf dahi almadan hazırlayan Sefo, "Türkiye'm" şarkısını A Millî Takımımız adına tescil ettirerek A Millî Takımıza ve Türkiye Futbol Federasyonu'na hediye etmişti. 

"Türkiye'm" şarkısı için hazırlanan klibin çekimleri Beykoz Kundura'da ve Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapıldı. Kamera önünde 400, kamera arkasında 150 kişinin görev aldığı klip toplam 50 saate yakın süren titiz bir çalışmanın ürünü oldu.

"Türkiye'm" şarkısı ilk defa TTF YouTube kanalında yayınlandıktan sonra Spotify, Fizy, Muud, Apple Music, iTunes, YouTube Music, Instagram, Facebook, TikTok vb. tüm dijital platformlarda ve aynı anda radyo ve TV'lerde yayınlanmaya devam edecek.

SEFO - TÜRKİYEM ŞARKI SÖZLERİ

Şampiyon uyan
Sahada tam gaz sesini duyar

Türkiye bu ya!
Rakip fark etmez her şekil uyar

Ay yıldız bu ya
90 dakika ruhunu koyan

Türkiye bu ya
Avrupa – Asya sesini duyar

Avrupa merhaba
Söyle bana
Kupayı kazanacağız sahada
Sok bunu kafana
Saygı dur Ata’ma
Hatırlamazsan sor babana

Tribün havada, Ay-Yıldız sahada
Golleri köşeye köşeye yaz
Taktik yok bam – bam – bam
Şutları “ra-ta-ta”
Çılgın Türkler laf anlamaz

Sahada saldır saldır
Gel kupayı kaldır

Söyler her gün andım, andım
Türkiye’m kazandın
Kırmızısı kandır kandır
Forma terle yıkandı
Zaman geldi saldır 

Gel kupayı kaldır