Ferdi Kadıoğlu: "Türkiye'yi seçtim ve asla bu kararımdan pişman olmadım"

HABER MERKEZİ
EURO 2024 Ferdi Kadıoğlu Hollanda Türkiye
Ferdi Kadıoğlu: "Türkiye'yi seçtim ve asla bu kararımdan pişman olmadım"
FOTOĞRAF: AA

Milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda ile yapacakları karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda ile Türkiye yarın karşı karşıya gelecek.

Ferdi Kadıoğlu, karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

24 yaşındaki futbolcu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Almanya'da kasım ayında çok özel bir maç yaşamıştık ve duygularımız tavan olmuştu. O maçta da gol attığım için gururlandığım bir andı. Yarın da benim için özel olacak. Ben Hollanda'da doğdum ve büyüdüm.

Hazır olduğumu düşünüyorum. Kazanmak istiyoruz, umarım her şey iyi olur. Geçmişte hem on numara, hem de sağ kanatta oynadım. Öğrendiğim her şeyi çantama aldım ve bugün itibariyle sol bek oynuyorum. Kendimi iyi hissettiğim bir pozisyon olduğumu söyleyebilirim.

"ASLA ADİL OLARAK GÖRMÜYORUZ"

Taraftarımıza seslenmek istiyorum; her zaman bize destek verin çünkü siz 12. adam olarak bize destek veriyorsunuz.

Annem Hollandalı, yarın maçı kazanırsak ilk önce annemi arayacağım. Bence Merih'in yaptığı o işaret siyasi bir anlamı yansıtmıyordu. Bunu asla adil olarak görmüyoruz. Diğer oyuncular da bu şekilde düşünüyor.

"HOLLANDA'NIN ÇOK KALİTELİ OYUNCULARI VAR"

Hollanda'nın bireysel anlamda çok kaliteli oyuncuları var. Cody Gakpo ile birlikte oynadım. İyi oyunculara sahip olduklarını biliyoruz. Biz de sahaya tutkuyla çıkıyoruz. Çok güzel bir maç olacak.

5 yıl önce bambaşka bir oyuncuydum. Başka bir mevkide oynuyordum ve Hollanda forması giyiyordum. 2 yıl önce Türkiye'yi seçtim ve asla bu kararımdan pişman olmadım. Bu formayı giydiğim için gururluyum."