Diego Simeone'nin gözdesi Ferdi Kadıoğlu

HABER MERKEZİ
Ferdi Kadıoğlu Atletico Madrid Transfer Fenerbahçe A Milli Takım
Diego Simeone'nin gözdesi Ferdi Kadıoğlu
FOTOĞRAF: AA

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'nin, Ferdi Kadıoğlu'nu çok beğendiği ve Fenerbahçeli oyuncunun transfer edilmesini istediği ifade edildi.

EURO 2024'te çeyrek finale yükselen A Milli Takım'ın oyuncuları turnuvada gösterdikleri performansla Avrupa'nın önemli kulüplerinin radarına girmeye devam ediyor.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu da performansıyla Atletico Madrid'in dikkatini çekti.

İspanyol basınından Gol Digital'de yer alan habere göre; Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Ferdi Kadıoğlu'nun transfer edilmesini istiyor.

Arjantinli teknik adamın 24 yaşındaki milli yıldızın EURO 2024'teki performansını çok beğendiği ve kadroya katılmasını talep ettiği bildirildi.

Ferdi Kadıoğlu'nun sol bek, orta saha ve kanatta oynayabilmesinin Simeone'yi oldukça etkilediği ve milli yıldızı hem savunmada hem de sol kanatta kullanmayı düşündüğü ifade edildi.

Haberde Ferdi Kadıoğlu'nun Türkiye'nin EURO 2024'te çıktığı 4 maçta da 90 dakika sahada kaldığı hatırlatıldı.

Simeone'nin Ferdi Kadıoğlu'nu yakından takip etmeye devam edeceği ve Atletico Madrid Spor Direktörü Andrea Berta'nın milli yıldız için görüşmelere başlamasının beklendiği bildirildi.

Ferdi Kadıoğlu geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 51 karşılaşmada 3 gol - 5 asistlik performans sergiledi.