Böyle giderse Arda Güler, Luka Modric'e futbolu bıraktıracak!

Haber Merkezi
Real Madrid Arda Güler futbol EURO 2024
Böyle giderse Arda Güler, Luka Modric'e futbolu bıraktıracak!
Fotoğraf: DepoPhotos

İspanyol basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Mevzu Arda Güler hakkında.

Arda Güler'in Fenerbahçe'den Real Madrid'e transferiyle birlikte İspanyol basını da adeta bir hazine bulmuş oldu.

İspanya'da her basın organı günde en az 1 Arda Güler haberi yapmadan günü kapatmıyor.

Milli futbolcumuz büyüleyen futboluyla bir kez daha gündem olurken ülkenin popüler spor programı El Chiringuito'nun yorumcularından Jose Alvarez "Böyle giderse..." diyerek çok çarpıcı bir yorum yaptı.

Türkiye ile Gürcistan arasında oynanan maçta Arda'nın Mamardashvili'yi avladığı harika golüne övgüler yağdıran Alvarez, milli futbolcumuzun Ancelotti'den daha fazla dakika almayı hak ettiğini söyledi.

Alvarez, Arda Güler'in oynadığı futbolla takımın bir parçası olmaya hazır olduğunu gösterdiğini belirtirken "Bugün Avrupa'da onu kiralamak için birçok üst düzey takım birbiriyle mücadele ediyor. Ancak onun performansı Real Madrid'in güvenini kazanmasını sağladı. İlk adaptasyon sürecinin çoktan bittiğini de düşünürsek gelecek sezon Arda daha fazla dakikaya sahip olacak" diye konuştu.

Alvarez daha sonra çarpıcı öngörüde bulunarak Arda Güler'in dakikalarının artmasının Luka Modric'e zarar vereceğini belirterek "Modric'in bu durumda Real Madrid'deki geleceğini düşünmesi gerekecek" dedi.

Arda Güler gibi genç yeteneklerin ortaya çıkmasıyla Luka'nın dakikalarının çok azalacağının altını çizen Alvarez, "Hırvat futbolcu bu durumun farkında, 1 yıl daha sözleşme uzatırken bunu da dikkate almıştır. Artık takıma soyunma odasından katkı vermesi gerekecek" diye konuştu.