Arda Güler söylentilere tepki gösterdi!

Haber Merkezi
Arda Güler Real Madrid transfer haberleri
Arda Güler söylentilere tepki gösterdi!

EURO 2024'e odaklanan Arda Güler, transferiyle ilgili söylentilere tepki gösterdi.

Defensa Central'de yer alan habere göre milli takımı için EURO 2024'te ter döken Arda Güler, turnuvada olabildiğince ilerlemek istiyor.

Zor maçlarda zor rakiplerle yüzleşmek isteyen Arda Güler bu mücadelesi sırasında ortaya atılan transfer iddialarına tepki gösterdi.

Haberde, eski futbolcu Dwight Yorke'un Manchester United'ı "Arda Güler'i transfer etmek için daha ne bekliyorsunuz?" diye uyarmasının ardından oyuncunun çevresinde bu haberlere tepki gösterdiği belirtildi.

Her fırsatta Real Madrid'de yoluna devam etmek istediğini söyleyen Arda Güler'in bu haberler üzerine çevresine "Ben Madrid'de kalacağım. Geleceğim hakkında ne söylendiği önemli değil" dediği öne sürüldü.

Dedikoduları önemsemeyen milli futbolcu Arda Güler için Dwight Yorke, "Birkaç yıldır harika çocuk olarak anılan Arda Güler, Türkiye adına attığı harika golle ne kadar özel bir yeteneğe sahip olduğunu gösterdi. Avrupa'ya kendini gösterdi, şimdi herkes onu Real Madrid yedek kulübesinden almaya çalışıyor. Kevin de Bruyne ve Mohammed Salah gibi isimlerin Chelsea'den ayrıldıktan sonra kariyerlerinin nereye geldiğini bakın. Manchester United'a katılmanın benzer bir sonuç yaratamayacağını kim söylüyor? Haftada iki maç oynama fırsatına ihtiyacı var. Dünya çapında bir oyuncu olabilecek Arda Güler'i göz ardı etmemeliyiz" demişti.