Enes Said GEYİK

Enes Said GEYİK

1999 yılında Yalova’da doğdu. Çınarcık Gazi Mustafa Kemal Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik bölümünü bitirdikten sonra 1 yıl boyunca hemşire ve ilk yardım eğitmeni olarak özel sektörde çalıştı.

2022 yılında Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun oldu. Yalova Üniversite’sinde kendi alanında yüksek lisans eğitimine devam ediyor.

Lisans eğitimi boyunca yardımcı yönetmenlik, fotoğrafçılık, kurgu asistanlığı ve podcast yayıncılığı alanlarında çalıştı. Özel bir tiyatroda staj yaptı. Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde "Diksiyon- Spikerlik-Sunuculuk" eğitimi aldı.

5:45 Vapuru isimli podcast programı TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda podcast dalında 3’üncülük ödülüne layık görüldü.

Gazeteciliğe 2022’de Ticari Hayat Gazetesi’nde başladı. Ardından aynı yıl Demirören Haber Ajansı’na (DHA) geçti. Burada 1 yıl boyunca Kültür, Çevre ve Ulaştırma muhabiri olarak görev aldı. Bu alanlarda yaptığı haberler birçok kez Hürriyet ve Posta Gazetelerinde yer buldu.

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerde bölgeye ilk giden gazetecilerden biri oldu. 1 hafta boyunca görev yaptığı Kahramanmaraş’ta birçok özel haber ve röportaja imza attı.

2023 yılının Kasım ayından itibaren Haber Global'de muhabirlik yapıyor.

5 yıl boyunca amatör futbol oynayan Geyik, gitar çalmakta. Aynı zamanda İstanbul tarihi, tiyatro ve olta balıkçılığına ilgi duyuyor.

2023 Kasım ayından itibaren Haber Global'de muhabir olarak görev yapmaktadır.