Ziraat Bankası'nın vereceği devlet destekli 10.000 TL değerindeki desteğine başvuru nasıl yapılır?

Ziraat Bankası
Ziraat Bankası'nın vereceği devlet destekli 10.000 TL değerindeki desteğine başvuru nasıl yapılır?
ziraat bankası

Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre devlet destekli 10.000 TL ödeme yapılacak. Peki, Ziraat Bankası'nın 10 bin TL'lik destek ödemesine nasıl başvurulur?

Ziraat Bankası Devlet Destekli 10.000 TL ödeme yapacak. Ziraat Bankası, devlet destekli 10000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi vereceğini hem kendi resmi internet sitesi üzerinden hem de sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

ZİRAAT BANKASI'NIN ÖDEMESİNE BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası'nın devlet destekli 10 bin TL'ye kadar vereceği kredi hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

36 ay vadeye kadar ödenecek olan devlet destekli bu kredileri alabilmeniz için bankadan maaş müşterisi olmanız gerekmektedir. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorlarsa, Ziraat Bankası üzerinden devlet destekli 10000 TL ödeme kredisi alabilecek.

İhtiyaç kredisi başvurusunda bulunma isteğinde bulunuyorsanız, Ziraat Bankası kredi politikalarına uygun olan vatandaşların devlet destekli olarak elde edebilecekleri 10.000 TL İhtiyaç Kredisi kampanyasında ilk taksit ödemesini de 90 gün ertelemeli olacak bir şekilde yapabileceksiniz. Emekli olan sigortalı olarak çalışma hayatında ve devlet memuru olanların bireysel tüketici kredisi olarak faydalanabilecekleri 10000 TL ihtiyaç kredisinde başvurular şu şekilde yapılıyor...

ziraat bankası 10000 tl destek

BAŞVURU NASIL YAPILIYOR?

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olanlar devlet destekli 10.000 TL kredi ödemesinden faydalanmak istiyorsa, en yakın banka şubesine, kimlikleri ve gelir belgesi ile beraber gitmeleri neticesinde başvurularını yapabilirler. Banka hesabı bulunan ve maaş müşterisi olan vatandaşlar ise banka şubelerine gitmeden, Ziraat Bankası, mobil uygulamasını kullanarak da söz konusu ihtiyaç kredisi için başvuruda bulunabiliyor.

Üstelik, Ziraat Bankası, mobil uygulaması üzerinden 10.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olanlar kredilerini masrafsız ve gelir belgesi olarak kullanabileceklerine ek olarak, ayrıca en düşük faiz oranlarından da faydalanarak hızlı bir biçimde kendi hesaplarına para yatırabilir.

Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar, 10.000 TL ve üzerinde de devlet destekli olacak bir şekilde ihtiyaç kredisi kampanyasına katılabiliyor. Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar, emekli maaşları üzerinden hem borç kapatma kredisi, hem de yüksek limitli ihtiyaç kredisinden faydalanabiliyor. Nakit ihtiyacınızın bulunması halinde 10000 TL 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler kredi notu uygun olması halinde daha düşük bir faiz oranları ile de kredi kullanabilir.

Ziraat Bankası TL destek