Whatsapp, kripto para ile ödemeyi test ediyor

WhatsApp
Whatsapp, kripto para ile ödemeyi test ediyor

WhatsApp platformunun beta kodlarında ortaya çıkan Facebook Novi cüzdan kodları, Whatsapp'ta kripto ile ödemelerin yapılabileceğini gösteriyor.

Facebook, Novi kripto para cüzdanını test etmeye başladı. Testlerde Whatsapp entegrasyonu da test ediliyor.

Sosyal medya devi Facebook çatısı altında faaliyet gösteren popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, her geçen gün bünyesine yeni özellikler eklemeye devam ediyor.

WhatsApp, 2020 yılının Kasım ayında Hindistan'daki kullanıcıların WhatsApp ile para transferi yapmasını teşvik etmek için 'Payments' desteğini kullanıma açtı.

Türkçe’ye 'Ödemeler' olarak çevrilen bu özellik sayesinde kullanıcılar, birbirlerine WhatsApp uygulaması üzerinden para gönderip alabiliyor

WHATSAPP'TA KRİPTO PARA DÖNEMİ

Facebook tarafından hayata geçirilen ve USDP kripto parası üzerinden gönderim yapılabilen "Novi" dijital cüzdan uygulamasına ait bazı kodlar, WhatsApp uygulamasında ortaya çıktı.

Log'un haberine göre WABetainfo tarafından paylaşılan ekran görüntüsü , WhatsApp uygulamasındaki Novi cüzdanının, kullanıcıların banka hesabını eklemesine veya bir kart bağlamasına, banka hesabına para çekmesine ve işlemlerini ve bakiyesini görmesine izin vereceğini gösteriyor. 

Whatsapp, kripto para ile ödemeyi test ediyor - Resim : 1

 

Whatsapp