Türkiye'nin en büyük 4. köprüsü açılıyor! Karaismailoğlu: Muhteşem bir eser

Adil Karaismailoğlu Adana

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün açılışı öncesinde Haber Global'e açıklamalarda bulundu.

Seyhan Nehri üzerinde inşası yapılan, Türkiye'nin en büyük dördüncü köprüsü olan Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü açılıyor. Açılış öncesinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Haber Global Muhabiri Hasret Kaya'ya konuştu.

Karaismailoğlu'nun açıklamaları şöyle:

Bugün muhteşem bir eserle milletimizin karşısındayız. AK Parti hükümetlerinde icraatlar bitmez. 1700 metre uzunluğunda, Adana'nın şehir içi trafiğine nefes aldıracak. 3 gidiş, 3 geliş olarak trafik var. Özellikle Adana merkezindeki nüfusu, şehir hastanesi, stadyum ve üniversiteye bağlantıyı sağlayacak. Belediyemiz buranın inşaatına başlamıştı ama 2019'da Adana Büyükşehir projeyi durdurdu. Adanalılar için gerekli projeydi biz de CHP'li belediyeden bunu aldık ve bitirdik. CHP'li belediye de burayı kullanırken ders alacaktır. Bizde hizmet bitmez. Eser ve hizmet fırtınası estiriyoruz. Salı günü Ankara-Sivas YHT'yi açmıştık. Vatandaş yoğun teveccüh gösteriyor. Bu tip projeler devam edecek.

3 Mayıs çok önemli. Trabzon'da Zigana Tüneli, Avrupa'nın en uzun tüneli, Sayın Cumhurbaşkanımızı da ağırlayacağız. Bunu açtığımızda Trabzon-Gümüşhane arası yarım saate düşecek.

Kaynak: Haber Global TV

Adana Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu