Türk şirket Çin'de işlettiği 160 Burger King şubesini kapattı

Türk şirket Çin'de işlettiği 160 Burger King şubesini kapattı

Burger King'in Türkiye ve Çin'deki işletme haklarını elinde bulunduran TFI Tab Gıda Yatırımları CEO'su Korhan Kurdoğlu, Çin'de işlettikleri bin 200 Burger King şubesinden yaklaşık 160'ının corona salgını nedeniyle kapalı olduğunu bildirdi.

Sözcü'de yer alan bir habere göre Burger King'in Türkiye ve Çin'deki işletme haklarını elinde bulunduran TFI Tab Gıda Yatırımları CEO'su Korhan Kurdoğlu, Çin'de işlettikleri bin 200 Burger King şubesinden yaklaşık 160'ının corona salgını nedeniyle kapalı olduğunu bildirdi. Öte yandan salgının merkezi olan Wuhan'da bulunan bir Türk fabrikası da kapalı durumda.

Çin'deki corona virüsü salgını tüm dünyayı olduğu gibi Türklerin bu ülkedeki işlerini de etkiliyor. Ata Holding'e bağlı TFI Tab Gıda Yatırımları CEO'su Korhan Kurdoğlu, Çin'de işlettikleri bin 200 Burger King şubesinden yaklaşık 160'ının şu an kapalı olduğunu açıkladı. Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Çin İş Konseyi Başkanı da olan Kurdoğlu, işlerin normale dönmesi için salgının kontrol altına alınmasını beklediklerini kaydetti.

Burger King tab gıda