Taylor Swift FTX'in 100 milyon dolarlık teklifini reddetmiş

Ekonomi haberleri
Taylor Swift FTX'in 100 milyon dolarlık teklifini reddetmiş

ABD'li pop şarkıcısı Taylor Swift, FTX ile sponsorluk görüşmelerinde "FTX'in güvenilirliğini sorguladı" ve sponsorluk sözleşmelerinden çekildi. Bugün FTX mağdurları Shaquille O'Neal ve Tom Brady gibi FTX destekçilerine dava üstüne dava açarken Swift bu soruşturmalardan şüphesiyle kaçınabildi.

ABD'li pop şarkıcısı Taylor Swift, FTX ile sponsorluk görüşmelerinde "FTX'in güvenilirliğini sorguladı" ve sponsorluk sözleşmelerinden çekildi.

Bugün FTX mağdurları Shaquille O'Neal ve Tom Brady gibi FTX destekçilerine dava üstüne dava açarken Swift bu soruşturmalardan şüphesiyle kaçınabildi.

Mağdurların avukatı Adam Moskowitz "Bugüne kadar sponsor oldukları ünlülerden sadece biri FTX'in güvenilirliliğini sorguladı. O da Taylor Swift" dedi. Moskowitz konuyu katıldığı bir podcast'de anlattı. 

Moskowitz, Shaquille O'Neal, Tom Brady ve Seinfield'in yaratıcısı Larry David başta olmak üzere bir çok ünlüye "FTX'in kayıt dışı menkul kıymet satışını teşvik ettikleri" gerekçesiyle dava açtı. Moskowitz "Bu ünlüler FTX'in kayıt dışı işlemler yapıp yapmadıklarını, yasaları çiğneyip çiğnemediklerini kontrol etmediklerini" söyledi ve ekledi "Bunu yaptığını gördüğüm tek kişi Taylor Swift. Swift 'FTX'in kayıt dışı menkul kıymet satmadığını söyleyebilir misiniz' diye sordu ve bu sorunun ardından anlaşma hiçbir zaman gerçekleşmedi." 

TAYLOR SWİFT'İN BABASI BANKACI

Taylor Swift'in babasının ne iş yaptığını görünce "sorgulamanın" nedeni de anlaşılıyor. Taylor Swift'in babası Scott Swift ABD'li dev yatırım bankası Merill Lynch'de çalışan bir bankacı. 

 

Kaynak: Haber Global TV

ekonomi haberleri