Starbucks tüm kahve fiyatlarına yüzde 25 oranında zam yaptı! İşte Starbucks kahve fiyatları

haberler
Starbucks tüm kahve fiyatlarına yüzde 25 oranında zam yaptı! İşte Starbucks kahve fiyatları

Dünyanın en büyük kahve zincirlerinden biri olan ve Türkiye’de de çok fazla şubeye sahip olan Starbucks tüm kahve fiyatlarına zam yaptı. İşte kahve fiyatlarına ilişkin son dakika haberinin detayları...

Dünyanın en büyük kahve zinciri olan Starbucks, Türkiye’de artan döviz kuru ve enflasyona rağmen ürün fiyatlarını makul seviyelerde tutmuştu. Fakat tüm bu zaman boyunca tüm ürünlere ve hammaddeye zam gelirken Starbucks’ın yeni bir zam yapmaması da işten değildi. İşte o beklenen zam bugün geldi.

7 Nisan sabahı Starbucks şubelerine giden müşteriler, yeni fiyatlarla karşılaştı. Starbucks tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da şubelere gidenlerin aktardıklarına göre ürünlerin fiyatları yaklaşık %25 oranında zamlandı.

STARBUCKS'IN ZAMLI ÜRÜNLERİNİN YENİ FİYATLARI

- Cool Lime (Küçük): 30 TL

- Caffé Latte (Küçük): 23,75 TL

- White Chocolate Mocha (Küçük): 34,25 TL

- Caffé Americano/Iced Caffé Americano (Küçük): 21,75 TL

- Chai Tea Latte (Küçük): 29,75 TL

- Ahududulu Cheesecake: 33,25 TL

Şirketin internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Starbucks’ın popüler kahve çeşitlerinin 2022 başındaki orta boy fiyatları şu şekildeydi: Cappucchino: 16,5 TL, White Chocolate Mocha: 22 TL, Cool Lime: 21.50 TL, Chai Tea Latte: 20 TL.

STARBUCKS'IN YAPTIĞI ZAMMA YORUM YAĞDI

Yeni zamlarla birlikte Starbucks, sosyal mecralarda da konuşulmaya başladı. Starbucks’ın yaptığı zamma gelen yorumlardan bazıları şu şekildeydi:

Starbucks kahve fiyatları zam

Starbucks kahve fiyatları zam

Starbucks kahve fiyatları