Pazarlamanın liderleri İstanbul'da bir araya geldi

Ekonomi haberleri

Pazarlamanın liderleri İstanbul'da düzenlenen zirvede bir araya geldi. Haber Global'in medya sponsorluğunu üstlendiği etkinlikte, açılış konuşmasını Ticaret Bakanı Ömer Bolat yaptı. Zirvede iş dünyasının önemli isimleri, bilgi ve tecrübelerini katılımcılarla paylaşıyor.

200'den fazla konuşmacı, iş dünyasının önde gelen isimleri, Hepsi Global Marketing Summit 2023'te bir araya geldi.

Zirve Başkanı, KREA M.I.C.E. Kurucusu ve CEO’su, KREA Digital Kurucu Ortağı Seda Mızraklı Ferik Haber Global'e yaptığı açıklamada "Etkinlik, pazarlama dünyasının global olarak düzenlenen en büyük etkinliklerinden biri. Zirveye katılan bütün liderlerin yaptıkları çalışmaların son çıktılarını paylaşabilecekleri muhteşem bir ortam yarattık. Zirvenin ilham vereceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Haber Global ve Gloob'un medya sponsoru olduğu uluslararası etkinlik bu yıl 3. kez düzenleniyor. Pazarlama sektörünün temsilcileri çeşitli oturumlarla, tecrübelerini katılımcılarla paylaşıyor. Etkinliğin açılış konuşmasını Ticaret Bakanı Ömer Bolat yaptı. Bakan Bolat pazarlama anlayışında toplumsal yaklaşım vurgusu yaptı.

Bolta, "Aşırı kâr güdüsü toplum ve çevreye karşı sorumluluk duygularının önüne geçmemeli. Toplumsal ve ahlaki değerler pazarlama anlayışının temel ayaklarından biri olmalı. Pazarlama toplumsal faydayı gözetme, doğaya karşı faydalı olma ve çeşitli sorumluluk projelerini geliştiren bir anlayışta olmalı" dedi.

90 oturumda 200'den fazla konuşmacının yer aldığı etkinlikte, etkinliğin medya sponsoru olan Haber Global'in de oturumları var.

Pazarlama sektörünün geleceğin dünyasında nasıl şekilleneceğinin konuşulduğu zirveye, markaların reklam yüzü olan sanatçılar da katıldı.

Kaynak: Haber Global TV

pazarlama İstanbul lider