NBA takımı sahibi Mark Cuban altcoin biriktiriyor

NBA takımı sahibi Mark Cuban altcoin biriktiriyor

NBA takımlarından Dallas Mavericks'in sahibi Mark Cuban, yeni bir altcoin biriktirmeye başladı.

Mark Cuban’ın herkes tarafından bilinen Ethereum cüzdanlarından birine yapılan bir dalış, Shark Tank yıldızının Cumartesi günü portföyüne 75 Olympus (OHM) eklediğini gösteriyor. Mark Cuban, OHM’yi merkezi olmayan borsa SushiSwap’ta gerçekleştirilen bir ticarette elde etti.

Kriptokoin'de yer alan habere göre, Mark Cuban, OHM’yi stake etti, yani ödül kazanmak için kripto parayı kilitledi. Ünlü milyarder, şu anda yayın sırasında yaklaşık 298.552 dolar değerinde toplam 536 stake edilmiş Olympus’a (sOHM) sahip. Bu özel cüzdan Mark Cuban, kripto platformu Lazy’de değiştirilemez token (NFT) portföyünü gösterdiğinde halka açıldı.

OHM, OlympusDAO’nun yerel tokenidir. Altcoin projesi, fiat para birimi için herhangi bir araç kullanmadan zaman içinde satın alma gücünü koruyan, merkezi olmayan, algoritmik bir rezerv para birimi oluşturmaya çalışıyor. Kripto varlığı Mart ayında piyasaya sürüldü ve bir ay sonra, Mayıs ayındaki kripto piyasası çöküşünden önce tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.479 dolara ulaştı. 

Mayıs ayının en düşük seviyesi olan 164 dolara ulaştığından beri, OHM toparlandı ve şu anda yazı yazılırken 558,99 dolardan işlem görüyor. Ünlü milyarderin kripto para portföyünde OHM’nin yanı sıra 93 ERC20 kripto parası var. Cüzdanın değerinin çoğu, Ethereum tabanlı yardımcı token Global Messaging Token (GMT) ve RARI’dan geliyor. RARI, NFT pazar yeri Rarible’ın yönetim varlığıdır.

Kaynak: AA

Kripto para olympus altcoin NBA