İstanbul'da başladı, toplam 6 şehre ulaştı! Octovan'ın hedefi 81 ilde olmak

İstanbul'da başladı, toplam 6 şehre ulaştı! Octovan'ın hedefi 81 ilde olmak

İstanbul'da dört yıl önce başlayan ve nakliye sorununa bulduğu pratik çözümle hızla yayılan  Octovan, artık 5 büyükşehirde daha var. "Sabit fiyat garantisi ve güvenilir nakliyecilerle sorunsuz taşıma" hayalini gerçeğe dönüştüren Octovan'ın hedefi ise bu hizmetle tüm Türkiye'yi tanıştırmak.

Türkiye bundan tam dört yıl önce genç girişimciler ev veya eşya taşırken herkesin sorun yaşadığı nakliyatta bambaşka bir çözüm getirdiler.  Küçük ve orta ölçekli eşya taşıma ihtiyacı olan kullanıcılar ile nakliyecileri bir araya getiren bu pratik çözümüm adı ise Octovan.

NASIL ÇALIŞIYOR?

Nakliye pazarında insanların ilk aklına gelen çözüm olmayı hedefleyen Octovan, iç yapısında puanlama sistemi ile çalışarak kullanıcılarına yüksek puan alan nakliyecilerle taşınma hizmeti sunuyor. 

Ev taşımalarda, taşınma öncesi ve sonrası tüm sorunlara çözüm bulan Octovan, bunların yanı sıra son kullanıcı tarafında da birçok yeni hizmet türü barındırıyor. Bunlardan biri olan parça eşya taşıması ile küçük nakliye ihtiyacını çok kolay ve uygun hale getiriyor.

Parça eşya taşıması ile ev ya da işinizden bir diğer yere ürün taşıtmak, ikinci el alış/satış tarafında yaşanılan nakliye sorunlarını çözmek, büyük yapı marketlerinde aracınız ile taşıyamayacağınız eşyaları kolaylıkla evinize ulaştırmak gibi büyük problemler kolayca çözülebilir hale geliyor. 

İstanbul'da başladı, toplam 6 şehre ulaştı! Octovan'ın hedefi 81 ilde olmak - Resim : 1

TALEP OLUŞTURULUYOR

Parça eşya taşıması için Octovan’dan talep oluştururken, taşınacak eşyaya göre araç tipinden yardımcı sayısına kadar tüm karar kullanıcının elinde. Kullanıcı talebi oluşturmasının ardından talep ettiği günde ürün kapıdan alınıp kapıya teslim oluyor. 

Bunun yanı sıra parça eşyayı daha uygun fiyata taşıtmak isteyen kullanıcılar, paylaşımlı araç ile taşımayı seçerek yüzde 70’e varan indirimle parça eşyasını taşıtabiliyor. Bu esnek tarihli taşıma ile 1 hafta içerisinde eşyalar teker teker evlere bırakılırken çevreye salıdığı karbon miktarını azaltarak karbon ayak izini de  küçültmüş oluyor. 

DEPOLAMA HİZMETİ DE VAR

Evlerdeki fazla eşyalar, kapanan ofisin mobilyaları ya da  eve sığmayan ev eşyaları için ise Octovan depolama hizmetiyle çözüm sunuyor. İstenilen süreye kadar eşyaları kullanıcı için kiralanan depolarda tutuyor.

Tüm bu hizmetler için octovan.com sitesinden nakliye talebini kolayca oluşturup, kullanıcının nakliye ihtiyacına göre ek hizmetler alabiliyor. Sonra sabit fiyat garantisi ile kullanıcılar, ödemeyi ister nakit ister kredi kartıyla yapabiliyor. 

6 İLDE HİZMET

Hizmetine İstanbul’da başlayan Octovan, kısa süre öncesinde Ankara, İzmir, Antalya, Kocaeli ve Bursa’da taşımalara başladı. 2021 yılında on ilde daha hizmet vererek zamanla tüm Türkiye’de nakliye hizmetini büyütmeyi hedefliyor. 

Türkiye’de şehirlerarası taşımacılıkta ilk akla gelen marka olmak isteyen Octovan, bunun yanı sıra yurtdışına açılarak yıl sonuna kadar Hollanda’da da bilinir bir taşıma markası olma hedefine sahip.

nakliye