İslam Memiş'ten 'gram altın' tweet'i: Ne demiştik...

İslam Memiş Gram altın
İslam Memiş'ten 'gram altın' tweet'i: Ne demiştik...

Piyalar yine dalgalanırken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altındaki hızlı değişime işaret etti ve bir ay önce ne söylediğini hatırlatarak çarpıcı bir ifade kullandı.

Piyasalar güne hareketli başladı. Dolar TL kuru 16,72'lirayı aşarken, Euro TL kuru da 17,94'ü geçerek 18'e yaklaştı. Sterlin TL kuru ise 20,95'e gelerek 21 lirayı zorlamaya başladı.

Gram altın ise spot piyasada 992,5 liradan satılmaya başladı.

Piyasalardaki bu hareketi değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş bir tweet attı.

Uzun bir süredir nisan ayının final ayı olduğunu bundan sonra alım fırsatlarının 3 ay boyunca gelmeyeceğinin altını çizen Memiş, 28 Nisan'da attığı tweet'i alıntıladı. O tweette "Günaydın hayırlı işler. Gram altın 893 lira, Ons altın 1877 dolar" yazıyordu. Memiş alıntıladığı bu tweet'e "Biz finali yaptıktan buya yana gram altın 199 lira yukarıda" yazdı. Yükseliş devam edince bir tweet daha atan İslam Memiş, gram altının serbest piyasada 1000 lirayı aştığını, gümüşün ise 12,26 lira olduğunu bildirdi.

Kaynak: Haber Global TV

islam memiş altın islam memiş gram altın islam memiş ons altın İslam Memiş altın gram altın islam memiş youtube islam memiş tweet dolar tl euro tl