İslam Memiş'ten gram altın açıklaması: Sıkışmış durumda

Gram altın İslam Memiş
İslam Memiş'ten gram altın açıklaması: Sıkışmış durumda

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş güncel altın ve gümüş verilerini yorumlayarak alım fırsatı olup olmadığını anlattı, önemli uyarılarda bulundu.

13 Nisan altın fiyatları şu şekilde gelişti: An itibariyle Gram altın 928 liradan satılıyor. Çeyrek altın ise 1521 liradan alıcı buluyor. Ons altın ise 1979 dolara yükseldi. 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altındaki gelişmeleri değerlendirerek alım fırsatı olup olmadığını anlattı:

ALTIN ALMAK İÇİN UYGUN ZAMAN MI?

"Gram altın TL fiyatı 920 ile 930 arasında gidip geliyor. Ons altın 1965 dolar seviyesinin üstünde kalıcı olamıyor. Deniyor ama olmuyor. Çünkü bilerek çıkarmıyor. Aşağı yönlü hamlelerde 1915 belki 1880 lira seviyelerini tekrar göreceğiz ama ben kabaca 1880 - 1980 lira aralığında ons altını takip etmeye devam ediyorum. Benim nazarımda ons altın şu anda yüksek. Yıl içinde ise 2150 dolar bekliyorum ons altın için ama şu anda değil. 1 aylık süreç içinde ons altın yine sert bir şekilde çekilme olabilir.

Gram altında 900 lira seviyesinin üzerindeki alımlara çok sıcak bakan birisi değilim. Ben alırken kazanmayı seven bir yatırımcıyım, kısa vadeli al sat yapmam. Sabır problemim olmadığı için kumarcı olmadığım için beklemeyi tercih ediyorum.

GÜMÜŞE YATIRIM YAPACAKLARA UYARI

Gümüşün gram fiyatını 12 liranın üzerinde almam dedim. 11.92 lira seviyesinde. 11.40'a kadar gerileyip topralandı. 12 liranın altında yatırımcısı kademeli olarak orta ve uzun vadede gümüş alabilir.

Gümüşün ons fiyatı 25,45 dolar seviyesinde. Bence yüksek, almayı tercih etmem."

Kaynak: Haber Global TV

islam memiş altın islam memiş gram altın islam memiş gümüş islam memiş ons altın İslam Memiş ons gümüş ons gümüş gram altın altın ons altın gram gümüş