İslam Memiş'ten flaş uyarı: Sıra ona geldi, fiyatlarında fahiş artışlar olacak

İslam Memiş Ekonomi haberleri
İslam Memiş'ten flaş uyarı: Sıra ona geldi, fiyatlarında fahiş artışlar olacak

Emlak sektöründe fiyatların hızla fırlaması tepkilere yol açarken Finansal Analist İslam Memiş "Önümüzdeki aylarda konuşulmaya başlayacak" diyerek yeni bir tehlikeye dikkat çekti.

Altın ve para piyasaları uzmanı son günlerde gündemi meşgul eden emlak fiyatlarındaki artışla ilgili de sık sık uyarılarda bulunuyordu. Memiş Youtube kanalından bu kez yaklaşan başka bir tehlikeyi anlatarak rantçıların yeni hedefini açıkladı.

İşte İslam Memiş'in o uyarısı:

"Sıra arsa ve toprak fiyatlarındaki ranta geldi. Önümüzdeki aylarda bunu konuşuyor olacağız. Ev almayan yatırımcıların nakit parası varsa Türkiye genelinde herhangi bir yerden toprak ya da arsa almanız gerekiyor. Çünkü ciddi bir talep artışı olacak. Emlak üretmek için araziye ihtiyaç var. Arsa talebinde büyük artış olacak. Tahminimce yeni imarlar yapılacak. Bu yeni imarlarla birlikte arsa fiyatlarında da ciddi bir rant, fahiş artışlar bekliyorum.

Özellikle önümüzdeki aydan itibaren yıl sonuna kadar arsa fiyatlarındaki fahiş artışlar konuşulacak. Önümüzdeki yıl özellikle arsa ve tarla fiyatlarının konuşulacağı bir Türkiye karşımızda olacak. O yüzden elinizde bir miktar paranız varsa arsa ve toprak yatırımı yapmanızı kişisel olarak önemsiyorum. Bu süreçte altın ve gümüş olarak para biriktirenler toprağa yatırım yapmalı. Toprağa yatırım yapanlar uzun vadede her şeye karşı en çok kazanan yatırımcılar olduğunu da hatırlatmak isterim."

Kaynak: Haber Global TV

İslam Memiş islam memiş emlak islam memiş arsa islam memiş yorumları islam memiş canlı islam memiş youtube arsa fiyatları Rant