İslam Memiş düğün yapılacak zamanı açıkladı

Ekonomi haberleri İslam Memiş Gram altın
İslam Memiş düğün yapılacak zamanı açıkladı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki düşüşe dikkat çekti. Memiş, yatırımcıları dikkatli olmaya davet ederken altın fiyatlarındaki düşüşe göre düğün yapmak için en uygun zamanı da açıkladı.

Ukrayna ile Rusya arasında Türkiye'de yapılan görüşmeye anlaşmaya yakın olunduğuna dair açıklama yapılamsıyla 29 Mart verilerine göre altında büyük bir düşüş yaşandı. Gram altın 888 lira seviyesindeyken çeyrek altın 1463 liradan satılıyor. Altının onsu ise 1895 dolar.

İslam Memiş piyasalardaki son gelişmeleri değerlendirdi:

"-Piyasalarda ciddi belirsizlik var. Herkes ağız dalaşı yapıyor. Türkiye jeopolitik olarak işten sıyrılmaya çalışıyor. Türkiye'nin hamleleri piyasalar açısından önemli olacaktır.

-Merkez Bankası bence bu yıl 2 kez faiz artırımı yapabilir. Bu hamle piyasalar açısından rahatsız edici olmaz. Bence sürpriz olmaz. Enflasyon rakamları yükseliyor siyasi alanda da mücadele süreci var. Birçok kalemde zam göreceğiz. Enflasyon yükselemeye devam edecek. Siyasi hamleler önemli oluyor.

-İyi bir haber akışı yok. Uzun yıllardan beri insanların yüzünü güldüren haber akışı yok. Bence vatandaşlarımızın yapması gereken tasarruflarına sahip çıkacaklar ve kısa vadeli al sat yapmayacaklar."

NE ZAMAN DÜĞÜN YAPILIR?

Altın 900 liranın altına sarktığı zaman düğün yapacaksın. Mümkün olduğunda dolar ve altın olarak borçlanma.

-Çünkü gelirin TL senin. Israrla döviz ve altınla borçlanmak bana ilginç geliyor. Son aylarda ruble ile yatırım yapılır değeri düşmüş bilmem ne... Bunlar da bana ilginç geliyor.

-Fiziki varlıklarına insanlar sahip çıkmalı. Gün gelecek altın ve gümüş diye bir şey olmayacak. Bir bolluğun içindeyiz."

 

Kaynak: Haber Global TV

islam memiş altın islam memiş gram altın islam memiş ons altın islam memiş dolar islam memiş petrol islam memiş bitcoin islam memiş sterlin islam memiş euro dolar paritesi İslam Memiş altın gram altın 'Bitcoin dolar sterlin