İslam Memiş de isyan etti: Benim milletimin ev, araba alamayacak duruma gelmesini kabul edemem

İslam Memiş Gram altın Konut
İslam Memiş de isyan etti: Benim milletimin ev, araba alamayacak duruma gelmesini kabul edemem

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş rantçılara sert tepki gösterdi, demediğini bırakmadı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İslam Memiş şunları söyledi:

"Türk milleti asildir. Kimseden bedava bir şey beklemiyor. Kendi parasıyla alabileceği bir ev bir araba istiyor. Açgözlü fırsatçıların servetine servet kattığı bir düzen kabul görmez. Hakkı olanı istiyor, hak ettiğini. Rantçılar artık bedelini ödemelidir"

Memiş rantçılara karşı şu önlemin alınmasının faydalı olabileceğini de belirtti:

"Bir gün de şu yapılırsa daha faydalı olur. Biz tüyü bitmemişlerin hakkına destek verelim. Son 10 dakikada fiyatları 1 milyondan 1,5 milyon yap. Senin ilandaki dairen 1.5 milyon ise tapuda neden 500 bin lira gösterdin? 1.5 milyon üzerinden ilan takibi ve vergilendirme yapılsın. Yapılsın ki hak yerini bulsun. Şu an hak yerini bulmuyor." 

Oldukça sert ifadeler kullanan İslam Memiş sözlerine şöyle devam etti:

"Benim milletimin ev araba alamayacak duruma gelmesini kabul edemem. Önce benim ülkem, önce benim milletim, edebiyat işi artık geçti."  diye yazdı. 

Öte yandan İslam Memiş gram altının serbest piyasada 933 lira olduğunu belirterek "Neden döviz ve emtialarda nisanda final yaptığımızı anladınız sanırım. Ancak gram daha yükselmedi. Temmuzda bin 200 lira, yıl içinde bin 450 lira. Bakalım zaman kimi haklı çıkaracak" diye yazdı. 

 

Kaynak: Haber Global TV

İslam Memiş islam memiş altın islam memiş gram altın emlak islam memiş emlak emlak balonu