Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Bakan Selçuk ile işçi-işveren temsilcilerini kabulü sona erdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol, TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay ve HAK-İŞ Başkanı Mahmut Arslan'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol, TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay ve HAK-İŞ Başkanı Mahmut Arslan'ı kabul etti.  Kıdem tazminatı reformunun masaya yatırılması beklenen görüşme milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor. 

BAKAN SELÇUK:  YÜZDE 1 ORANINDA DEVLET KATKISI KOYACAĞIZ

 AA'nın editör masasına konuk olan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "(Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi) Hedeflerimizden biri, işçimizin kazanılmış haklarının geri gitmemesi. Çalıştığımız modellerde bunu sağladık. Çoğu ülkedeki tamamlayıcı emeklilik sistemlerinde devlet katkısı yok ama biz burada yüzde 1 oranında devlet katkısı koyacağız. Kıdem tazminatı düzenlemesi için yürürlük tarihini 2022 olarak hedefliyoruz. " açıklamasında bulunmuştu.

cumhurbaşkanı erdoğan kıdem tazminatı