İkinci el araçlarda kapıda teslimat dönemi: Al Sat Takasla

Otomobil
İkinci el araçlarda kapıda teslimat dönemi: Al Sat Takasla

Teknoloji destekli bir ikinci el araç platformu olan Al Sat Takasla resmen duyuruldu.

Türkiye'deki otomotiv sektöründe tecrübeli ve köklü bir yapıya sahip olan Altaş Grup, teknoloji destekli bir ikinci el araç platformu olan Al Sat Takasla'yı duyurdu.

Şirketin Grup Başkanı Servet Altaş, araç sahipliği deneyimini basitleştirme sorunsuzlaştırma ve daha erişilebilir kılma vizyonu ile bu kararlı adımın atıldığını belirtti.

Al Sat Takasla, ikinci el otomobil ve hafif ticari araç alım satım ve takas işlemlerini kolaylaştıran teknolojik bir platform olma özelliği taşıyor. Firma kendi geliştirdiği fiyatlandırma ve denetim teknolojilerini kullanarak araç sahipliğini herkes için daha erişilebilir ve ekonomik hale getirmeyi amaçlıyor.

İkinci el araçlarda kapıda teslimat dönemi: Al Sat Takasla - Resim : 1

Kullanıcılarına detaylı ve ücretsiz ekspertiz hizmeti sunan platform, alım, satım ve takas işlemlerinin yanı sıra online ödeme imkânı da sağlıyor. 

Bununla birlikte Al Sat Takasla alım-satım ve takas hizmetlerinin yanında ekstra olarak servis hizmetleri ve genişletilmiş garanti gibi ek hizmetler sunuyor. Araçlar için bir yıl garanti sağlanırken platformun en önemli özelliklerinden biri olan kapıda teslimat hizmeti müşterilere esneklik sağlıyor. Bu sayede müşteriler araçları teslimat noktalarından alabilecekleri gibi kapıda teslim hizmetini de tercih edebiliyor.

İkinci el araçlarda kapıda teslimat dönemi: Al Sat Takasla - Resim : 2

Al Sat Takasla ile teknoloji ve otomotiv sektörü arasındaki sinerjiyi kullanarak ikinci el araç sahipliği deneyimini zenginleştirecek yeni bir dönemin kapılarını aralıyor. 

Kaynak: Diğer

2. el araç takas otomobil