Borsa İstanbul'da son durum!

Borsa İstanbul'da son durum!

Haftanın son gününe alıcılı başlayan Borsa İstanbul günün ilk yarısında yaşanan satışlarla yüzde 0,20 geriledi.

Haftanın son gününe alıcılı başlayan Borsa İstanbul günün ilk yarısında yaşanan satışlarla yüzde 0.20 geriledi. Toplam işlem hacmi 11,3 milyar lira düzeyinde gerçekleşti.

Borsa İstanbul endeksinin gerilemesinde bankacılık hisselerinde yaşanan satışlar etkili oluyor. İlk yarıda bankacılık endeksi yüzde 1 geriledi. 

Piyasada gözler, Bugün 16:30 sularında açıklanacak olan ABD'nin kasım ayı  tarım dışı istihdam ve işsizlik oranında olacak. 

Piyasalar kapandıktan sonra yayımlanması beklenen uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye değerlendirmesinin de yatırımcıların odağında bulunuyor.

KERVAN GIDA İŞLEM GÖRMEYE BAŞLADI

Türkiye’deki en yüksek yumuşak şeker üretim kapasitesine sahip Kervan Gıda’nın geçtiğimiz hafta tamamlanan halka arz süreci sonrası pay senetleri bugün borsada işlem görmeye başladı.

Türkiye’deki en yüksek yumuşak şeker üretim kapasitesine sahip Kervan Gıda’nın Gong Töreni bugün Borsa İstanbul’da gerçekleşti. Talep toplama sürecinde yerli ve yabancı 268.847 yatırımcıdan 7,8 milyar TL'lik rekor bir talep alan Kervan Gıda’nın hisseleri KRVGD koduyla işlem görüyor. 

Kervan Gıda hisseleri ilk işlem gününde yüzde 10'luk yükselişle 9.90'dan işlem görüyor. 

Kaynak: Haber Global TV

borsa