Bim 4 Mart kataloğu yayımlandı! BİM'de bu hafta indirimli neler var?

haberler
Bim 4 Mart kataloğu yayımlandı! BİM'de bu hafta indirimli neler var?

4 Mart Cuma gününün BİM aktüel ürünleri raflarda yerini aldı. Her hafta Salı ve Cuma günleri yeni ve indirimli ürünlerin geldiği BİM aktüel ürünler tüketicilerin beğenisine sunuluyor. İşte BİM 4 Mart 2022 aktüel ürünler kataloğu tam listesi!

BİM 4 Mart 2022 aktüel ürünleri satışa çıkıyor. BİM'de bu hafta; Dijitsu 40 Inç Full Hd Tv,Kumtel Siyah Cam Ankastre Set, Fakir Termoslu Filtre Kahve Makinesi Gratiana, Alcatel Go 1 Cep Telefonu, Fakir Blender Seti, Heifer Saç Kurutma Makinesi ve gıda ürünlerinde birçok indirimli fiyat yer alıyor.

BİM 4 MART KATALOĞU

BİM 4 Mart 2022 aktüel ürünler kataloğu tam listesi yayında! Bugün büyük Cuma indirimleri BİM'de olacak. Her hafta tüketicilerin beğenisine sunulan indirimli ve çeşitlendirilmiş ürünler raflarda yerini alırken ankastre set, blender seti, saç kurutma makinası, baharat seti, nevresim takımı, akıllı bileklik, akupunktur kalemi gibi pek çok alandan pek çok çeşit ürün yer alıyor. Peki; BİM aktüel ürünlerde bu hafta neler var? İşte BİM aktüel ürünler tam listesi...

4 mart katalog bim

4 mart bim

bim katalog ürünleri BİM indirimli ürünler ucuz alışveriş bim indirim