600 milyon dolarlık kripto para hırsızlığı

600 milyon dolarlık kripto para hırsızlığı

Dijital finans şirketi Poly Network siber saldırıya uğradı ve bunun sonucunda 600 milyon dolarlık kripto para çalındı. Poly Network'un hackerlara yaptığı çağrı karşılık buldu ve Hackerlar çaldıkları kripto paraları ve tokenleri iade etmeye başladılar.

Dijital finans şirketi Poly Network siber saldırıya uğradı ve bunun sonucunda 600 milyon dolarlık kripto para çalındı. Poly Network, hackerlara ele geçirilen kripto paraları iade etme çağrısı yaptı

Poly Network, saldırıya uğradıklarını Twitter’da açıkladı ve hackerların iletişime geçmelerini istedi. Hackerlara ele geçirdikleri kripto paraları iade etme çağrısı yaptı.

Poly Network’ten yapılan duyuruda, “Saldırıya uğradığımızı açıklamaktan ötürü üzgünüz. Hackerlar farklı cüzdanlardan yüzlerce milyon dolarlık transfer gerçekleştirdiler” dedi.

 

 

 

 Güvenlik şirketi SlowMist’teki uzmanlar ise çalınan paraların 3 farklı adrese aktarıldığını tespit ettiklerini bildirdi. Poly Network, kripto para şirketlerine hackerlarla bağlantılı hesaplardan gelen talepleri kabul etmemeleri çağrısında bulundu. 

 

HACKERLAR İADE ETMEYE BAŞLADI

Hackerler, Poly Network'e ele geçirdikleri token ve kripto paraları geri vermeye hazır olduklarına dair mesaj gönderdiler. Poly Network'de ilgili token ve kripto paraların gönderileceği adresleri twitter hesabından paylaştı.

 

 

Şu ana kadar 4.8 milyon dolar değerinde kripto para iade edildi. 

Kaynak: Haber Global TV

Kripto para token 'Bitcoin ethereum Dijital para