Zombileşmiş böcekler ortaya çıktı! "Sakın yemeyin"

Haber Merkezi
Dünya haberleri
Zombileşmiş böcekler ortaya çıktı! "Sakın yemeyin"

Mutant hayvan larvalarına benzeyen ağustos böcekleri yakın zamanda ortaya çıktı. Bir doktor, insanları zombileşmiş böcekleri yememeleri konusunda uyardı.

Bir doktor insanları korkunç görünümlü bir hayvanı yememeleri konusunda uyardı. Mutant hayvan larvalarına benzeyen budaklı resimler, yakın zamanda meraklı, alışılmadık ve bazen korkutucu yaratıkları tanımlamaya adanmış Tay dilindeki bir grup olan What Is This adlı Facebook grubunda yayınlandı.

Resimde, başlarının üstünden dışarı çıkan ve kırmızı ve beyaz yumrulu gövdelere fırlayan garip bir kılıfla kaplanmış iki ölü böcek görülüyor. Korkunç görüntü, görüntüyü kendi Facebook sayfası Panda Lab Doctor'da yeniden paylaşan ve bu konuda daha fazla açıklama yapan Dr. Pakpoom Dethasdin'in dikkatini çekti.

Zombileşmiş böcekler ortaya çıktı! "Sakın yemeyin" - Resim : 1

Dr. Dethasdin, canavarları sadece "Wan Ağustos böcekleri" (ruhsal ve psychedelic güçlere sahip olduğuna inanılan, içinden mantar çıkan bir ağustosböceği) olarak tanımlamakla kalmadı, aynı zamanda kabus gibi görünen yaratıkları "güzel" olarak nitelendirdi.

Şöyle yazdı: “Vay canına! Az önce böyle güzel bir şey gördüm. 'Wan Ağustos böceği' mantar enfeksiyonundan ölen bir ağustosböceğidir. Sonra ağustos böceğinin vücudundan bir mantar çıktı.”

Herhangi birinin bu kadar iğrenç görünen bir şeyi yemeyi düşüneceğini düşünmek şaşırtıcı. Gönderiyi görüntüleyen 10.000 kişiden çoğu, korkunç yaratıkları kıyamet sonrası TV dizisi The Last Of Us'taki zombilere benzetti.

Buna rağmen doktor, insanları mantarı yemeye çalışmamaları konusunda uyardı çünkü mantar yüksek sıcaklıkta pişirilse bile zehirli olabiliyor.

Şöyle ekledi: “Bazıları bunu ibadete götürdü. Bazı insanlar, suyun ilaç olduğuna ve kendilerini öldürebileceğine inandıkları için içmek için suyu kaynatırlar. Bazı küf türlerinden gelen toksinler çok yüksek ısıya dayanabilir. Pişmişse yenmez. Sakın yemeyin.”

Ağustos böcekleri, afazi ve yaprak zararlıları ile aynı aileye ait, çekirge ve çekirgelere benzeyen, zararsız, küçük, zıplayan böceklerdir.