Yüzüklerin Efendisi'nin yıldızlarından 'hobbit' gibi yaşayan adama mesaj yağdı

Yüzüklerin Efendisi'nin yıldızlarından 'hobbit' gibi yaşayan adama mesaj yağdı

İtalya'da tıpkı Yüzüklerin Efendisi'nde olduğu gibi kendi özel 'Shire' evini inşa eden ve JRR Tolkien'in Orta Dünyası'na can vererek bir hobbit gibi yaşayan Nicolas Gentile isimli adama Yüzüklerin Efendisi oyuncularından tebrik mesajları geldi

JRR Tolkien’in "Orta Dünya evreninde" yer alan Shire kasabasındaki evlerden bir benzerini inşa eden, İtalya'da tıpkı bir "hobbit" gibi yaşayan 37 yaşındaki Nicolas Gentile'ye başta Yüzüklerin Efendisi yıldızı Elijah Wood olmak üzere, oyunculardan tebrik mesajı geldi. 

Gentile’in Instagram’da kurduğu 100 binden fazla takipçili 'My Hobbit Life' (Benim Hobbit Yaşamım) adlı sayfada "Selam Bay Frodo, Nicolas'ın shire'ı inşa etmesine yardım et" yazılarak videosu paylaşılan oyuncu Elijah Wood, İtalya’da hobbit gibi yaşayan Nicolas Gentile hakkında konuştu. Wood, Gentile’in "shire kasabası" inşa etme planına destek olunması çağrısı yaptı.

Yüzüklerin Efendisi'nin yıldızlarından 'hobbit' gibi yaşayan adama mesaj yağdı - Resim : 1

Gentile’in yaptıkları için "inanılmaz" ifadesini kullanan Wood, "Instagram sayfanızı gezdim ve yaptıklarınız inanılmaz. Kostümleri, fotoğraf çekimlerinizi çok sevdim. Bravo. Gelişiminizi izlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Eğer bir gün seizin ormanıza gelirsem, ziyaret etmeyi çok isterim." dedi.

Wood’un ardından seride Pippin Took karakterini canlandıran Billy Boyd da Gentile’e destek mesajı paylaştı. Boyd, "Nicolas'ın bir arkadaşını tanıyorum! Ben, Pippin Took. Hadi Nicolas'ın kendi bölgesini inşa etmesine yardım edelim ki bence harika bir şey olur!" dedi.

Yüzüklerin Efendisi'nin yıldızlarından 'hobbit' gibi yaşayan adama mesaj yağdı - Resim : 2

İtalyan pasta şefi Nicolas Gentile, Abruzzo'daki Chieti kasabası yakınlarındaki Bucchianico kırsalında 5 dönümlük araziyi hobbit köyüne dönüştürmek istiyor. 

Guardian'a konuşan Gentile, Yüzüklerin Efendisi tutkusunu tatmin etmek için kitaplar ve filmlerin artık yeterli olmadığını açıkladı. "Hala hayatlarını okuyordum, sonra Hobbit hayatımı dolu dolu yaşamak istediğime karar verdim. Bazıları gerçeklikten kaçmaya çalıştığımı düşünüyor. Ne münasebet! Hayalimi, maceramı yaşıyorum. O araziyi satın alarak sevmediğim bir gerçeklikten uzaklaştırdım ve istediğim gibi şekillendiriyorum." dedi.

Yüzüklerin Efendisi'nin yıldızlarından 'hobbit' gibi yaşayan adama mesaj yağdı - Resim : 3

Gentile, 27 Ağustos’ta bir grup Yüzüklerin Efendisi hayranıyla birlikte elfler, cüce, hobbit gibi giyinerek 200 kilometreden fazla, Chieti’den Napoli’ye yürümüş, grubun yolculuğu "Güç Yüzüğü"nün Vezüv Yanardağı'na atılmasıyla sona ermişti. 

Yolculuğun sadece Yüzüklerin Efendisi hayranlarının göstermelik yürüyüşü olmadığı söylenmiş, "Bugün dünya Sauron kadar korkunç düşmanları olan, kirlilik, iklim krizi gibi tehditlerle karşı karşıya... Tolkien'in Orta Dünyası gibi topraklarımızın da kurtarılması ve korunması gerektiğini göstermek istedik." demişlerdi.

Kaynak: Haber Global TV

Yüzüklerin Efendisi İtalya J.R.R Tolkien