Venedik'te deve kuşlarıyla gezince ceza yedi

Dünyanın turistik kentlerinden Venedik'te deve kuşlarını yürüyüşe çıkaran Slovenyalı bir adamın 2 gün kente girişi yasaklanırken, 400 euro da para cezası verildi

Slovenya'da bir hayvan çiftliği işleten Kmetija Cetin ve bir arkadaşı, geçen Perşembe günü yanlarına iki deve kuşunu da alarak trenle İtalya'nın turistik kentlerinden Venedik'e gitti. Kmetija Cetin, Nina ve Nande isimli Güney Amerika kökenli "nandu" tipi deve kuşlarıyla tren yolculuğunun ve Venedik gezilerinin görüntülerini sosyal medyadan paylaştı. Venedik sokaklarında dolaşırken görülen deve kuşlarının görüntüleri sosyal medyada yayıldı ve güvenlik güçlerine çok sayıda ihbar yapıldı. Şikayetler üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, Cetin'e 400 euro para cezası ve Venedik'ten 2 gün uzaklaştırma cezası verdi.

Cetin, hayvanlarıyla daha önce de çok sayıda gezi yaptıklarını, hayvanları trenin yanı sıra gemiye ve sıcak hava balonuna da bindirdiklerini, bu yolculuklarda hayvanların rahat etmesi için gerekli önlemleri aldıklarını, Avusturya ve Hırvatistan gibi ülkelere de gittiklerini anlatan Cetin, insanların kendilerine hep olumlu yaklaştığını ve daha önce hiç ceza almadıklarını söyledi.

venedik İtalya deve kuşu