Vahşet! TikTok videosu çekiyorlardı, bavuldan genç çiftin cesedi çıktı

Vahşet! TikTok videosu çekiyorlardı, bavuldan genç çiftin cesedi çıktı

Seattle'da yaşayan TikTok çeken gençler, Randonautica isimli bir keşif uygulamasıyla, bir oyun oynamaya ve bir bölgeye bırakılan hazineyi keşfetmeye çıktılar. Ancak hazine yerine, öldürülüp parçalandıktan sonra bavulla bölgeye bırakılan ceset buldular

ABD'nin Seattle kentindeki sahilde, bir grup genç sahildeki kayalıklarda sahipsiz bir bavul buldu. TikTok videosu çeken gençler, kıyıya vurmuş olan bavulu sosyal medyada paylaştılar. Bavulun içinden Jessica Lewis (35) ve Austin 'Cash' Wenner'ın (27) cesetleri çıktı. Olayın canlı yayınla tüm takipçilerine ulaşması ise ayrıca büyük bir travma yarattı. Çiftin yakınları, cinayeti çözecek bilgi sahiplerini ödüllendirme sözü verdi. Lewis'in teyzesi, çiftin 8 yıldır birlikte olduğunu, kendi halinde, tatlı, normal insanlar olduklarını ve kimsenin başlarına geleni hak edeceğini düşünmeyeceğini söyledi.

 

Vahşet! TikTok videosu çekiyorlardı, bavuldan genç çiftin cesedi çıktı - Resim : 1

Gençlerin videoyu çekerken içinde para olabileceğini düşündükleri, ancak o sırada koktuğunu söyledikleri duyuldu. Bavulu bir sopa yardımıyla açıp açıp içinden koku geldiğini ve çöp torbasına sarılı bir şey gördüklerinde ceset olduğunu anlayınca, polisi aradılar. Bir süre sonra olay yeri, cinayet inceleme mahaline dönüştü. Gençler de tüm medyanın gündemine oturdular. Cesetlerin ise 53 yaşındaki Jessica Lewis ve 27 yaşındaki Austin Wenner’e ait olduğu tespit edildi. Polisin soruşturmasıyla, bölgede aynı cesede ait parçalar içeren başka bavullar da bulundu. TikToker gençler, farkında olmadan çok vahşi bir cinayeti ortaya çıkardılar.

 

TESADÜFEN BULUNDULAR

 

Randonautica uygulaması, bir bölgede gizlenen “sembolik” hazineleri bulmak için insanların keşif oyunu oynadığı, lokasyon temelli bir eğlence uygulaması. Katilin, öldürdüğü kişini cesedini, bu oyundaki hazine lokasyonuna bırakması ise cesedin çabuk keşfedilmesine neden olmuş gibi görünüyor.

Randonautica’ın CEO’su ise, bu cinayetin uygulamayla bir bağının olmadığını ve bunun bir tesadüf olduğunu açıkladı.

TikTok Seattle ABD cinayet