Uzaktan eğitim sırasında, annesi eski sevgilisi tarafından öldürüldü

Uzaktan eğitim sırasında, annesi eski sevgilisi tarafından öldürüldü

ABD'de 10 yaşındaki bir kız çocuğu uzaktan eğitimdeyken, annesi Zoom görüşmesi sırasında eski sevgilisi tarafından öldürüldü.

ABD'nin Florida eyaletinde 10 yaşındaki çocuk sabah saatlerinde online eğitimin ilk dersini aldığı sırada 32 yaşındaki annesi Maribel Rosado Morales’in eski sevgilisi Donald Williams, bir Facebook videosunu tartışma bahanesiyle evlerine geldi. 

Uzaktan eğitim sırasında, yükselen sesleri duyan sınıf öğretmeni bir şeylerin ters gittiğini anlayarak sesi kısarak diğer çocukların duymasını engelledi. 10 yaşıdaki küçük kızın elleriyle kulaklarını kapattığını anlatan öğretmen bu görüntüden hemen sonra ekranın karardığını belirtti.

Eski sevgilisi genç kadını öldüren Donald Williams, olay yerinden bisikletle kaçarken bir süre sonra bindiği otobüsün şoföründen rota dışında bir yere götürmesini isteyince polise ihbarda bulunuldu. Yakalanan Williams suçunu itiraf ederek tutuklandı.

Cinateyle suçlanan Williams’a olay yerinde çocukların da bulunması nedeniyle ekstra suçlamalar yöneltilebileceği belirtilirken, talihsiz kadının ölümüne ise dört çocuğu tanıklık etti.

 

 

Kaynak: Haber Global TV

uzaktan eğitim zoom haberler kadın cinayetleri