Ünlü popçunun evini gözündeki yansımadan buldu!

Ünlü popçunun evini gözündeki yansımadan buldu!

Japonya'nın genç pop şarkıcısı Ena Matsuoka, evinin dışında çektirdiği fotoğrafı paylaşınca, saplantılı hayranı gözlerindeki yansımayı yakınlaştırarak Google Haritalar'da manzarayı eşleştirip, hayranı olduğu şarkıcının nerede yaşadığını buldu

J-pop grubu Tenshitsukinukeniyomi'nin bir üyesi olan Matsuoka, sosyal medyada bir selfie fotoğrafını paylaştı, ancak takıntılı hayranı genç popçunun 'selfie' fotoğraflarını kullanarak nerede yaşadığını bulup, Tokyo'daki evine kadar takip edince Matsuoka neye uğradığını şaşırdı. 

26 yaşındaki işsiz Hibiki Sato, şarkıcının evinin yakınlarındaki bir otobüs durağında genç şarkıcının eve gelmesini bekledi. Ardından Matsuoka evin kapısına gelince arkasından yaklaşıp ağzını bir bezle kapatıp karanlık bir köşeye sürükledi ve taciz etti. Matsuoka'nın yüzünü yaralayınca aralarında bir mücadele başladı.

Sato, 17 Eylül'de saldırıdan 16 gün sonra tutuklandığında suçunu itiraf etti. Takıntılı bir hayranı olduğunu kabul edip, fotoğrafını kullanarak onu nasıl takip ettiğini açıkladı. Fotoğraftaki ışığın yönünü ve perde tipini dahi analiz ederek hangi dairenin onun olduğunu bulduğunu söyledi.

japonya Google Haritalar selfie haberler Haber Global