Ünlü aktörün tacizine uğradığını söylemişti... Prensesin eski eşi intihar etti!

Ünlü aktörün tacizine uğradığını söylemişti... Prensesin eski eşi intihar etti!

2017 yılında Nobel Barış Ödülü konseri sırasında ünlü aktör Kevin Spacey'nin kendisini taciz ettiği iddiasıyla gündeme damga vuran Norveç Prensesi Martha Louise'in eski eşi Ari Behn intihar etti.

Norveç Prensesi Martha Lousie ile 15 yıl evli kaldıktan sonra 2017 yılında yılında boşanan Ari Behn (47), sözcüsünün yaptığı açıklamaya göre intihar etti.

Martha Louise'in 3 çocuğunun babası olan Behn için Norveç Kralı Harald "Kraliçe ve ben, Ari Behn'ın ölüm mesajını aldık. Onu tanıdığımız için minnettarız ve torunlarımızın sevgili babaları için yas tutuyoruz" ifadelerini kullandı.

Norveç medyasına konuşan Behn'in menajeri Geir Hakonsund, yazarın Noel Günü'nde intihar ettiğini belirterek, "Biz, Ari Behn'e yakın olanlar olarak, bugün kendisinin yaşamını sonlandırdığını size bildirmek zorunda olmamız kalbimizde büyük bir keder oluşturdu. Gelecek zamanlarda özel hayatımıza saygı gösterilmesini rica ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Behn ve Martha Louise'in ilk kızı Maud Angelica 2003'te, ikinci kızları Leah Isadora 2005'te üçüncü kızları da Emma Tallulah'da 2008'de doğmuştu. Çift, 2016 yılında yollarını ayırmış, bir yıl sonra ise resmen boşanmıştı. Bu olay kraliyet ailesinde bir ilk olarak tarihe geçmişti.

 2002 yılında Norveç Kralı Harald'ın kızı Prenses Martha Louise ile evlenen Behn, halktan biri olduğu için Kraliyet ailesinden tarafından kendisine herhangi bir unvan verilmemişti.

Öte yandan Ari Behn, 2017 yılında Nobel Barış Ödülü konseri sırasında ünlü aktör Kevin Spacey'nin kendisini taciz ettiği iddiasıyla popüler olmuştu.

Kevin Spacey Norveç Martha Louise