Ukrayna'da dehşete düşüren anlar! Toplantıyı basıp cebindeki el bombalarını patlattı

Dünya haberleri Ukrayna

Ukrayna'nın Transcarpathia bölgesinde bir köy meclis üyesi, Keretskovsky köyü meclis binasında üç el bombası patlattı. Dehşet anları kameraya yansıdı. Olayda 6'sı ağır 26 kişinin yaralandığı ve 1 kişinin de öldüğü belirtiliyor.

Ukrayna Transkarpatya oblastı Mukachevo bölgesindeki Keretskovsky köy meclisinin oturum toplantısında bir köy meclis üyesi el bombası ile intihar saldırısı yaptı

Saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken, kişilerden 6’sı ağır 26 kişinin yaralandığı belirtildi. 

Ukrayna Güvenlik Servisinden yapılan açıklamada, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ve olayın "terör" niteliğinde değerlendirildiği belirtildi.

Ukrayna basınında çıkan haberlere göre, saldırgan Serhii Batryn'in yakın zamanda Facebook sayfasında yerel yetkilileri eleştiren birçok video yayınladığı aktarıldı.

Olayla ilgili polis soruşturması sürerken oturumun videoya kaydedilmesi sonrası dehşete düşüren görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Görüntülerde saldırganın oturum sürerken odaya girdiği kapının hemen yanında durduğu görülüyor. Bir süre burada duran saldırgan ardından ceplerindeki el bombalarını çıkararak bir şeyler söyleyip katılımcıların önüne doğru atıyor.

 

Kaynak: Haber Global TV