Suudi bandosundan korkunç Rusya marşı performansı!

Suudi Arabistan'a ziyaret gerçekleştiren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin karşısında Rusya milli marşını çalan bando detone olunca komik anlar yaşandı. Putin'in surat ifadesi ise sosyal medyada oldukça fazla konuşuldu

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin başkanlık döneminde 2. kez Suudi Arabistan’a resmi ziyaret gerçekleştirdi. Dün gerçekleşen ziyarette Putin, Riyad’ta resmi törenlerle karşılandı. Ardından Putin ve Suudi Arabistan Kralı Salman El-Yemame Sarayı’na birlikte geçti. Rusya lideriyle Arabistan kralının görüşmesinden önce sarayda yapılan karşılama töreninde ise ilginç bir olay yaşandı. Suudi Arabistan krallık bandosu önce kendi milli marşlarını çaldı. Ardından ise bando Rusya milli marşını çalmaya başladı. Fakat Suudi Arabistan bandosunun Rusya milli marşı performansı başladığı gibi gitmedi. O sırada kanallar canlı yayındayken Rusya lideri Putin’in gerildiği görüldü. Kral Salman ise olayın farkında olmadan duruşuna devam etti. Ruslar ise Suudi Arabistan’daki töreni televizyonlardan izlerken krallık bandosunun Rusya milli marşı performansını izledikten sonra sosyal medyada tartışmalar başladı. Binlerce yorumun yapıldığı olayla ilgili Ruslar, Suudi bandosu hakkında alaycı ifadeler kullandı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz karşısında Rusya milli marşını çalan askeri bando detone oldu. Bu sırada Putin'in de bakışlarından oldukça şaşırdığı anlaşılıyordu. 

RT televizyonu, "Vladimir Putin, Suudi Arabistan ziyareti sırasında, çok tanıdık bir melodiyle karşılandı. Putin'in yüz ifadesine bakılırsa bu melodiyi daha önce nerede duyduğunu hatırlamakta zorlandı" yorumunda bulundu.

RT haberi "Adil olmak gerekirse, marş en azından başlangıçta bir şekilde tanınabiliyordu. Suudi kraliyet orkestrası, 2017 yılında ABD Devlet Başkanı Donald Trump'ı karşılarken Amerikan ulusal marşını son derece utanç verici şekilde çalmasından bir şeyler öğrenmiş görünüyor." şeklinde yayımlayarak, "En azından denediler" diye ekledi.

Vladimir Putin Suudi Arabistan bando