Stalker Elizabeth... Kraliçe'nin gizli Facebook hesabı mı var?

Stalker Elizabeth... Kraliçe'nin gizli Facebook hesabı mı var?

Geçtiğimiz aylarda Twitter hesabını yönetmek için yönetici arayan, 2014'te ilk tweetini, 2019'da ilk Instagram paylaşımını yapan İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in yüksek güvenlik seviyesine sahip gizli bir Facebook hesabı olduğu ortaya çıktı.

İngiltere merkezli Daily Mail'in Buckingham Sarayı'ndan bir kaynağa dayandırdığı haberine göre Kraliçe'nin güvenli bir Facebook hesabı var. Kraliçe'nin Facebook hesabına dünyanın en gelişmiş telefonlarından biri olarak kabul edilen iPhone ve bir dizüstü bilgisayarı aracılığıyla girdiği belirtildi.

Facebook hesabına büyük ölçüde şifrelenmiş ve hacklenmesi imkansız bu cihazlardan giren Kraliçe'nin arkadaş listesinde kaç kişi olduğu Kraliyet Sarayı dışında kimse tarafından bilinmiyor.

Söz konusu kaynak, Kraliçe'nin (93) torunları Peter ve Zara Phillips'ten iPad ve dizüstü bilgisayarı kullanma konusunda yardım aldığını aktardı.

Kaynağa göre Kraliçe'nin asistanı Angela Kelly'nin görevleri arasında, Kraliçe'nin cep telefonu şarjının her zaman dolu olmasını sağlamak da yer alıyor. 

Daily Mail'e konuşan kaynak, Kraliçe'nin cep telefonu üzerinden en fazla mesajlaştığı kişilerin kızı Prenses Anne ve binicilik hocası John Warren olduğu bilgisini de verdi.

Kraliçe 2. Elizabeth facebook sosyal medya haberler