Elon Musk'tan ayrılan Grimes ne yapacağını şaşırdı: Uzayda lezbiyen komünü kuracağım

Elon Musk'tan ayrılan Grimes ne yapacağını şaşırdı: Uzayda lezbiyen komünü kuracağım

SpaceX, Tesla ve Neuralink gibi şirketlerinin CEO'su Elon Musk'la yaşadığı ilişkiyle sık sık gündeme gelen Kanadalı şarkıcı Grimes, teknoloji girişimcisi sevgilisinden ayrılmasının ardından "uzayda lezbiyen komünü" kuracağını açıkladı.

Page Six'e e-posta üzerinden açıklama yapan Grimes "Lezbiyen uzay komünü için Jüpiter'in uydularından biri olan Europa'yı Elon'dan ayrı olarak kolonileştireceğim" dedi.

Elon Musk'tan ayrılan Grimes ne yapacağını şaşırdı: Uzayda lezbiyen komünü kuracağım - Resim : 1

 

Independent haberine göre şarkıcının ifadesi SpaceX ve NASA'nın Jüpiter'in buzla kaplı uydusu Europa'nın yaşama elverişli olup olmadığını araştırmak üzere yaptığı 178 milyon dolarlık (yaklaşık 1,5 milyar TL) anlaşmaya atıfta bulunuyormuş gibi görünüyor.

Elon Musk'tan ayrılan Grimes ne yapacağını şaşırdı: Uzayda lezbiyen komünü kuracağım - Resim : 2

 

X Æ A-Xii isminde bir bebekleri olan çift, üç yıllık birlikteliğin ardından bir süre ayrı kalmaya karar verdiklerini açıklamıştı.

 

Musk ilişkiye dair şunları söylemişti:

Kısmen ayrıyız ama yine de birbirimizi seviyoruz, sık sık görüşüyoruz ve çok iyi anlaşıyoruz. Çoğunlukla SpaceX ve Tesla'daki işlerim, esasen Teksas'ta olmamı veya denizaşırı seyahat etmemi gerektiriyor ve Grimes'in işi de en çok Los Angeles'ta. O şimdi benimle kalıyor ve Bebek X yan odada.

Fox'ta yayımlanan yarışma programı "Alter Ego"da jüri üyesi olarak yer alan 33 yaşındaki Grimes, 50 yaşındaki Musk'a Mars'ı kolonileştirmek konusunda yardım etmek istediğini söylemişti.

Grimes geçen yıl The Face'e verdiği röportajda bilincinin başka bir bedene aktarılarak Mars'a gönderilmesini çok istediğini ifade etmişti.

Kaynak: Diğer