Sosyal medya Trump'ı bu kez de 'Joker'e benzetti!

Dünyaca ünlü oyuncu Robert De Niro adıyla Twitter parodi hesap, ABD Başkanı Donald Trump karşıtı açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Parodi hesabından yapılan paylaşım sosyal medyada oldukça fazla konuşuldu.

ABD Başkanı Donald Trump'ın hakkında azil soruşturması başlatılmasına neden olan Ukraynagate skandalının uzantısı olarak Trump'ın kişisel avukatı Rudy Giuliani ile bağlantılı iki kişi tutuklanmaları ortalığı iyice karıştırdı.

Sovyetler Birliği'nde doğan, ABD vatandaşı olan, Başkan Donald Trump'ın seçim kampanyalarına bağış toplama komitelerinde yer alan işadamları Lev Parnas ve Igor Fruman, kampanya finansmanı yasalarını ihlal suçlamasıyla yakalandı. Giuliani, Parnas ve Fruman ile poz verdiği fotoğrafı ortaya çıkan Trump, gözaltına alınmalarının ardından ikiliyi tanımadığını söyledi.  

Trump'ın bu iki kişiyle olan fotoğrafının gazeteciler tarafından sorulması üzerine, "Bu beyleri tanımıyorum. Bu insanlarla fotoğrafımın olması mümkün, çünkü benim herkes fotoğrafım var. Belki de Rudy'nin müvekkilleridir, ona sormalısınız" açıklaması yapmıştı. 

Twitter'da Robert De Niro kullanıcı ismiyle paylaşım yapan parodi hesaptan ise Trump'ın yüzü 'Joker' karakteriyle' bileştirilip, sesi de inceltilerek sosyal medya hesabında paylaşıldı.  

Robert De Niro Donald Trump Joker