Son dakika Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski: Kiev'deyim kimseden korkmuyorum

Volodimir Zelenski Rusya Ukrayna Savaşı
Son dakika Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski: Kiev'deyim kimseden korkmuyorum

Resmi Instagram hesabından yeni bir video paylaşan Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, "Kiev'deyim. Bankova'da. Kimseden korkmuyorum" dedi.

Rusya'nın Ukrayna topraklarında başlattığı işgal 13'üncü gününde. Bugün Belarus'un Brest kentinde üçüncü defa bir araya gelen Rus ve Ukraynalı heyetlerin görüşmesinden de 'barış' çıkmadı. Dünyanın gözü kulağı sokak çatışmalarına hazırlanan Ukrayna'nın başkenti Kiev'de. Bölgede tahliye edilmeyi beklenen 4 bin kişi olduğu biliniyor.

Rusya, bazı kentlerde tahliyelerin yapılabilmesi için Moskova saatiyle yarın saat 10.00'dan itibaren geçici ateşkes ilan ettiğini duyurdu.

Sıcak bölgeden haberler peş peşe gelirken sosyal medyadan Ukrayna'daki gelişmeler hakkında sık sık bilgi paylaşan Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, yeni bir video paylaştı.

Kiev'den ayrıldığında dair iddiaları yalanlayan Ukrayna lideri, "Kiev'deyim. Bankova'da. Saklanmıyorum. Kimseden korkmuyorum. Bu savaşı kazanmak için ne kadar gerekiyorsa!" dedi. 

 

Kaynak: Haber Global TV

Rusya Ukrayna savaşı Ukrayna son dakika haberleri rusya son dakika haberleri Ukrayna son dakika haberleri Volodimir Zelenski Zelenski açıklamaları