Korona sınırları kapattırdı, Harry ile Meghan çocuğunu alıp gitti

koronavirüs
Korona sınırları kapattırdı, Harry ile Meghan çocuğunu alıp gitti

Kraliyet görevlerini bırakma kararları oldukça fazla konuşulan Prens Harry ile eşi Meghan Markle, koronavirüsün hızla yayılmasıyla sınırlarını kapatma kararı alan Kanada'dan ayrılarak, yerleşmeyi düşündükleri Los Angeles'a taşındı

The Sun gazetesi, çiftin Los Angeles'a gittiğini iddia etti. Prens Harry'nin sözcüsü ise iddialar hakkında yorum yapmaktan kaçındı. Geçtiğimiz hafta, ABD ile Kanada arasında koronavirüs nedeniyle zorunlu olmayan seyahetlere karşı sınırlarını kapatma kararı almıştı. Prens Harry ile Meghan Markle'ın, ABD, corona virüs nedeniyle sınırlarını kapatmadan hemen önce Kanada'yı terk edip California'ya gittiği öne sürüldü. 

OĞLUNA UZAKTAN ÖPÜCÜK 

Çiftin kraliyetteki görevlerini bırakması tartışma konusu olmuş, oğulları Archie ile Kanada'nın Vancouver Adası'a giderek yaşamaya başlamışlardı. Ancak bazı anlaşmalı işleri gereği, Los Angeles'a yerleşme kararı almışlardı.  

Meghan Markle'ın arkadaşı, Markle ve eşi Prens Harry'nin oğlu Archie hakkında son gelişmeleri aktardı. Koronavirüs nedeniyle önlem alan Meghan'ın, oğlu Archie'ye uzaktan üfleyerek öpücük gönderdiği belirtildi. 

Kanada'nın Voncouver Adası'nda yaşamaya başlayan Meghan Markle ve Prens Harry'nin oğulları Archie'nin ilk doğum günü yaklaşırken, Markle'ın arkadaşı, "Meghan Archie'ye artık üfleyerek öpücük gönderiyor ve bu son derece tatlı" dedi.  

Öte yandan, koronavirüs sebebiyle karantinada olan çiftin, bu süreyi en verimli şekilde geçirmek istediğini belirtilirken, Markle'ın ailesinin güvenliğini sağlamak amacıyla personeli arasında sıkı hijyen protokolleri başlattığı ve herkesin lateks eldiven giymesi konusunda ısrar ettiği bildirildi. 

PRENS CHARLES'IN TEST SONUCU POZİTİF ÇIKTI 

Prens Harry'nin babası Prens Charles'ın geçtiğimiz gün yapılan test sonucu pozitif çıkmış, Kraliçe'nin sağlık konusu tartışılmaya başlanmıştı.  

Monaco Prensi II. Albert'in hafta başında yaptırdığı Kovid-19 testi pozitif çıkmış, II Albert'ın teşhisten 9 gün önce Prens Charles'la 10 Mart'ta Londra'da düzenlenen bir etkinlikteki görüntüleri yayınlanmıştı. 

Prens Harry Meghan Markle koronavirüs