Trump ile oğlu Trump Jr karşı karşıya... Oğlu sordu, Trump yanıtladı

ABD Başkanı Donald Trump'ın oğlu Trump Jr., yaklaşmakta olan başkanlık seçimleri öncesi seçim ofisinin kampanya yayını için online yayınlanan özel bir bölüme imza attı ve 'Babalar Günü' hediyesi olarak babası Trump ile röportaj yaptı

Triggered: How the Left Thrives on Hate and Wants to Silence Us (Tetikleme: Sol Nefretten Nasıl Besleniyor ve Bizi Susturmak İstiyor?) adlı kitabı bulunan ve yayına aynı adı veren ABD Başkanı'nın oğlu Trump Jr, babası ile 'Babalar Günü'ne özel bir röportaj gerçekleştirdi. Babasına ilginç sorular soran Trump Jr ile Başkan Trump'ın röportajı ilgi çekti.

FAVORİ ÇOCUĞU KİM?

ABD Başkanı Donald Trump'ın ön plana çıkan kızı Ivanka ile başlayan röportajda, oğlu Trump Jr. kendisini en çok ilgilendiren soru ile başlamak istediğini söyleyerek babasına "Favori çocuğun kim, neden Ivanka?" diyerek babasını şaşırttı. Babası ise bu soruya tüm çocuklarının kendisi için eşit olduğu yanıtını verdi. 

RAKİBİ BIDEN HAKKINDA 'ÇİN'İN RÜYASI' TANIMLAMASI

3 Kasım'daki ABD Başkanlık Seçimleri'nde Donald Trump'a karşı Demokrat Parti adayı Joe Biden hakkında konuşan baba oğul, 8 yıl boyunca eski ABD Başkanı Barack Obama'nın yardımcılığını yapan Biden hakkındaki iddialara da değindi. Trump Jr., Obama'ya 11 Eylül saldırılarını gerçekleştiren terör örgütü El Kaide lideri Usame bin Ladin operasyonu için özel kuvvetleri öne sürmemesi tavsiyesi veren, bin Ladin'i çok ciddiye almadığı ortaya çıkan Biden hakkında soru yöneltti. Trump ise Biden'ı 'donanımsız' ve 'hiçbir koşulda Başkan' olamayacak biri olarak nitelendirdi. 

Biden'ın oğlu Hunter'ın geçmişte Çinli bir iş adamından kendisine elmas verildiğini itiraf etmesi, bu iş insanının daha sonra Pekin tarafından yolsuzluk suçlamalarıyla soruşturmada bulunmasına dair ise Trump, Biden'ın "Çin'in rüyası" olduğu iddiasında bulundu.

BAŞKAN OLMAMASI HALİNDE TÜM ÜLKENİN PROTESTOLARIN MERKEZİ OLACAĞI İDDİASI

ABD polisinin siyahi vatandaş George Floyd'un ensesine bastırarak nefessiz kalması sonucu ölümüne sebep olmasıyla protestocuların Minneapolis kentinde sokaklara dökülmesine göndermede bulunan Trump, seçimi Demokratların kazanması durumunda herkesin yeniden kendisinin başkan olmasını isteyeceğini, her yerde olumsuzluğun hakim olacağını ve tüm ülkenin savaş alanına dönen Minneapolis kenti gibi olacağı tahminlerinde bulundu. 

İLGİNÇ UFO SORUSU

1947 yılı Temmuz ayında ABD'nin New Mexico eyaletinin Roswell şehrinde meydana geldiği iddia edilen ve Roswell efsanesi'ni başlatan olaya değinen oğul Trump, babasına uzaylılarla ilgili soru yönelterek, ünlü Roswell dosyalarını açıp açmayacağını soruyor. Trump, kendisine bu sorunun çok fazla insan tarafından sorulduğunu söyleyerek, "Oraya gidip görmek isteyen milyonlarca insan var. Sana bunun hakkında ne bildiğimi söylemeyeceğim ama çok ilginç. Roswell, pek çok insanın görmek isteyeceği çok ilginç bir bölge. Dosyaların gizliliğini kaldırmayı düşüneceğim" dedi. 

son dakika haber son dakika haberler Haber Global Donald Trump röportaj Babalar Günü UFO Joe Biden